De Vazut, Important

Top 10 cele mai vizionate seriale ale momentului

seriale

Dacă până acum câțiva ani cinefilii așteptau cu nerăbdare lansările celor mai așteptate filme, acum serialele au captat toată atenția sau cel puțin internetul o ia razna când apar episoade noi din cele mai cunoscute producții.

În plus, platforme ca Netflix sau HBO au reușit să crească popularitatea serialelor, în detrimentul lungmetrajelor.

Mă număr și eu printre pasionații de seriale, atrasă de poveștile și intrigile foarte bine puse la punct. Chiar dacă nu reușesc să urmăresc foarte multe, tot am 2-3 seriale ale căror episoade noi încerc să le văd înainte ca internauții să dea spoilere.

Am realizat și noi o listă cu cele mai interesante seriale difuzate în prezent. Spor la vizionat!

  1. Suits

De la un traficant de droguri la asociatul unuia dintre cei mai prestigioși avocați din New York: Mike Ross, un tănâr cu niște abilități speciale, reușește să își schimbe viața și ajunge să lucreze ca avocat alături de Harvey Specter, deși nu a absolvit facultatea de drept. Vor reuși cei doi să păstreze secretul? Ei bine, nu dau nimic din casă, așa că vă invit să vizionați serialul care a ajuns deja la sezonul 7.

  1. Narcos

Serialul ne prezintă viața lui Pablo Escobar, supranumit ”Regele cocainei” și cum a devenit unul dintre cei mai bogați infractori din cauza producției și distribuției de droguri. Ajuns la al treilea sezon serialul ne oferă informații și despre cartelurile din Columbia care s-au extins până în SUA, chiar și Europa.

  1. Orange is the New Black

Este unul dintre cele mai bine primite seriale de către critici și ne arată povestea unei tinere antreprenoare pe punctul de a-și forma o familie, dar ajunge la închisoare pentru o faptă comisă în tinerețe. Serialul are la bază scrierile lui Piper Kerman, condamnată pentru spălare de bani. Ca în orice închisoare sunt mai multe ”bisericuțe” formate în principiu după criteriul rasei, iar atunci când ești ”boboc” trebuie să ai mai multă grijă ca de obicei. Primele 5 sezoane sunt pline de umor și dramă, dar și de lecții de viață.

  1. Vikings

Creat pentru postul de televiziune History Vikings este inspirat din povestirile despre Ragnar Lodbrok, unul dintre cei mai cunoscuți eroi norvegieni și binecunoscut ca și asupritorul Franței și al Angliei. Un luptător neînfricat, descendent al lui Odin, zeul războiului, Ragnar este primul dintre vikingi care a îndrăznit să străbată alte mări. Sezonul 5 va fi difuzat din toamnă cu noi intrigi și multe mistere de descoperit.

  1. Black sails

Acțiunea din cele 4 sezoane se petrece în timpul Epocii de aur a pirateriei. Temutul căpitan Flint adună un echipaj tânăr care luptă pentru supraviețuirea insulei Nassau, pentru libertate și pentru a nu fi dominați de marile puteri: Anglia sau Spania.

  1. The 100

Un război nuclear devastator a distrus mare parte a vieții de pe Pământ, iar singurii supraviețuitori au fost locuitorii unor stații spațiale aflate pe orbita Pământului. Stațiile spațiale s-au unit pentru a forma o structură masivă numit Arca”. Resursele sunt limitate și toate infracțiunile sunt pedepsite cu moartea, cu excepția tinerilor sub 18 ani care sunt închiși în celule. Conducătorii Arcei hotărâsc să îi trimită pe Pământ pe cei 100 de tineri condamnați pentru a testa dacă oamenii pot trăi în condițiile actuale.

Noul sezon va fi difuzat în 2018.

  1. The Blacklist

Sezonul 5 care va fi difuzat la sfârșitul lunii septembrie este așteptat de către toți fanii serialului. James Spader revine pe ecrane într-unul dintre cele mai fascinante roluri: Raymond ”Red” Reddington se află în top 20 cei mai căutați criminali. Acesta se predă FBI-ului și le promite că îi va ajuta pentru a-i prinde pe cei mai periculoși infractori cu o singură condiție: colaborarea sa cu biroul federal să se facă prin intermediul unui singur agent, Elizabeth Keen.

  1. American Gods

Bazat pe romanul eponim al lui Neil Gaiman publicat prima oară în 2001 serialul prezintă evenimente din viața lui Shadow Moon, un afroamerican care se întâlnește cu un domn pe nume Wednesday  la scurt timp după ce iese din închisoare. Serialul a devenit popular foarte repede reușind să aibă un rating de 8.2 pe imdb.com după primul sezon.

  1. Supernatural

13 sezoane, sute de cazuri rezolvate, salvarea omenirii de la Apocalipsă de câteva ori – aventurile celor doi frați, Sam și Dean Winchester, nu iau sfârșit, iar alături le este îngerul păzitor, Castiel.

  1. Game of Thrones

Evident, nu putea lipsi din lista noastră Game of Thrones, serialul care ține cu sufletul la gură milioane de fani și care provoacă dezbateri serioase în autobuz, pe stradă, în drum spre muncă sau școală. Inspirat din celebra serie de romane Cântec de gheață și foc de George R. R. Martin, serialul de aventuri Urzeala tronurilor se învârte în jurul Tronului de Fier. Cine va domni până la urmă peste cele 7 regate? Vom afla la sfârșitul serialului dacă va mai fi cineva în viață. J

P.S: Cei care ați citit cărțile …shhh…no spoilers, please.

Voi ce recomandări aveți? Așteptăm sugestiile voastre în comentarii.Lasă un răspuns

Site creat de