De Vazut, Important

TOP 10 seriale de vizionat în carantină

TOP 10 seriale de vizionat în carantină

Am auzit cu toții expresia „viața bate filmul”, măcar o dată în viață.

Ei bine, acum am ajuns în momentul acela când „filmul bate viața”.

Mai jos vă prezint o listă cu 10 seriale pe care le puteți viziona pe timp de carantină:

  1. Fabrica de Bani” (La Casa de Papel) – este un serial spaniol, genul thriller/dramă, creat de Alex Pina și care e împărțit în 4 sezoane. Acest serial prezintă povestea unui tip misterios El Profesor care plănuiește o lovitură de zile mari, cel mai mare jaf din istorie „Monetăria Regală a Spaniei”. Ca planul lui să funcționeze, acesta recrutează 8 persoane și le creează identități false (Tokyo, Moscow, Nairobi, Rio ,Berlin, Helsinki, Oslo și Denver) astfel încât la final să poată tipări 2,4 miliarde de euro.

  1. Shadowhunters”- este un serial american, genul supranatural/dramă/acțiune, bazat pe seria cărților scrise de Cassandra Clare The Mortal Instruments. Serialul are 3 sezoane și prezintă povestea unei adolescente pe nume Clary Fray care după ce s-a înscris la Academia de Arte din Brookly și a împlinit 18 ani, a aflat că este vânător de umbre, o ființă cu sânge angelic pe jumătate care acum trebuie să apere lumea de demoni. Trăind acum printre tot felul de ființe, vrăjitori, vampiri, vârcolaci și crăiese, Clary începe o nouă călătorie de auto-descoperire și află tot mai multe lucruri despre trecut, dar și despre viitorul ei.

  1. Peaky Blinders”- este un serial de televiziune britanic, genul dramă, a cărui acțiune are loc în Birmingham, Anglia după Primul Război Mondial, anii 1920. Serialul a ajuns deja la 5 sezoane și prezintă banda Peaky Blinders care împreună cu șeful lor, Tommy Shelby intră în atenția inspectorului-șef principal Chester Campbell, un detectiv din Irlanda, care a fost trimis de Winston Churchill să „curețe” orașul de Armata Republicană Irlandeză, criminali, bande și comuniști.

  1. Black Mirror”- este un serial britanic, genul dramă/thriller/SF și e împărțit în 5 sezoane. Serialul prezintă societatea modernă și consecințele neașteptate ale noilor tehnologii, într-un mod mai întunecat și satiric.

  1. Narcos”- este un serial american, genul polițist/thriller, desfăşurat pe parcursul a 3 sezoane. Acest serial prezintă povestea lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri, ajuns miliardar datorită producției și distribuției de cocaină.

  1. Elite”- este un serial spaniol de televiziune, genul dramă, care are 3 sezoane și prezintă povestea unor adolescenți de rând care se înscriu la o școală privată din Spania. Un conflict dintre ei și elevii bogați se transformă în crimă.

  1. The Blacklist”- este un serial american de televiziune, genul acțiune/thriller, împărțit în 7 sezoane. Serialul îl prezintă pe James Spader în rolul principal, primind rolul unuia dintre cei mai căutați criminali care mai apoi se predă din dorința de a colabora cu FBI-ul pentru a ajuta la prinderea celor mai periculoși teroriști din lume și le dezvăluie o listă cu aceștia, „The Blacklist”.

  1. Stranger Things”- este un serial american, genul SF/horror, care a ajuns deja 3 sezoane. Acțiunea se petrece în orașul Hawkins și prezintă dispariția misterioasă a unui băiat în vârstă de 12 ani pe nume Will Byers. Prietenii acestuia, Mike, Dustin și Lucas au de gând să își caute prietenul și astfel o întâlnesc pe misterioasa Eleven (porecla fiind dată de ei datorită numărului 11 pe care fata îl avea tatuat pe braț). După ce se împrietenește cu ei, unul din băieți, Mike, acceptă să o ascundă în casa lui, iar aceasta încearcă să-i ajute să îl găsească pe Will, având ca primă pistă creatura înspăimântătoare care l-a ucis și pe cercetătorul laboratorului de unde aceasta a scăpat.

  1. Chilling Adventures of Sabrina”- este un serial american de televiziune, genul dramă/horror/supranatural, desfăşurat pe parcursul a 3 sezoane. Acesta este bazat pe seria de benzi desenate cu același nume. Serialul prezintă aventurile Sabrinei Spellman, o fată pe jumătate vrăjitoare, pe jumătate muritoare care luptă împotriva forțelor malefice care o amenință pe ea și familia ei.

  1. The Sniffer”- este un serial cu detectivi, în limba rusă, tradus și filmat în Ucraina, genul dramă/mister, împărțit în 3 sezoane. Acest serial prezintă povestea unui detectiv care își folosește simțul său neobișnuit de sensibil, care îi permite să detecteze și să distingă urmele de diverse substanțe, pentru a investiga infracțiunile.

Imagine de Andrés Rodríguez de la PixabayLasă un răspuns

Site creat de