Sport

Top 3 motive să alegi Unibet

Top 3 motive să alegi Unibet

Unibet este un operator de jocuri de noroc foarte apreciat atât în România, cât și la nivel internațional. Unibet face parte din operatorii de top de la noi din țară și oferă servicii exclusiv în mediul online. Fie că vorbim despre numărul foarte mare de jocuri pe care îl găsești pe platforma online sau de secțiunile de poker și bingo, Unibet stă mai mult decât bine la toate capitolele. O să îți prezint 3 dintre cele mai bune motive pentru care să alegi Unibet.

1.      Bonusul de bun venit

Unul dintre principalele motive pentru care să joci la Unibet este bonusul de bun venit de la cazino. Unibet își răsplătește noii clienți pentru alegerea făcută cu un bonus de bun venit consistent. Bonusul de bun venit de la Unibet constă în 100% bonus la prima depunere în limita a 1000 RON și rotiri gratuite. Uneori, poți găsi și doar rotiri gratuite fara depunere Unibet.

Pe lângă bonusul de 100%, Unibet îți oferă și 150 de rotiri gratuite la slotul furnizat de EGT, Burning Hot. Tot ce trebuie să faci pentru a profita de bonusul de bun venit este să accesezi platforma de cazino de la Unibet și să îți deschizi un cont, apoi să faci o primă depunere de minim 25 RON și bonusul este al tău. De asemenea, Unibet oferă un bonus de bun venit și în secțiunea de pariuri, iar acesta constă în 100% pariu fără risc de până la 300 RON și 150 rotiri gratuite.

2.      Cazino și Live Cazino

Unibet se numără printre operatorii de top în ceea ce privește jocurile de cazino. La Unibet vei găsi cele mai populare sloturi pe care le găsești în sălile de joc din România și cele mai populare sloturi de al cazinourile internaționale.

Aici vei găsi sloturi de furnizori precum EGT, Novomatic, Quickspin, iSoftBet și mulți alții. Fie că vrei să te relaxezi cu o specială la Book of Ra, că vrei să prinzi șeptarii la Shining Crown sau că vrei să intri în cursa pentru un jackpot, la Unibet le găsești pe toate. Un punct forte al Unibet în ceea ce privește secțiunea de cazino este cazinoul live.

În secțiunea de Live Cazino vei găsi nu mai puțin de 14 mese diferite de ruletă, printre care și Bucharest Roulette sau Grand Casino Roulette. Dacă ești un împătimit al jocurilor de cărți, la Unibet ai de ales între 50 de mese de Blackjack, unele fiind pentru jucătorii High Rollers și altele pentru jucătorii cu mai puțini bani.

3.      Bingo și Poker

Unibet deține una dintre cele mai bune platforme de Bingo. Aici vei găsi mai multe jocuri de bingo de diferite tipuri și cu câștiguri diferite. De asemenea, există și anumite misiuni și turnee prin care poți câștiga bani extra la bingo plus o roată a fidelității. Unibet oferă și un serviciu de poker foarte bine pus la punct în care ai opțiunea de a juca no limit sau cu o miză aleasă. Fie că ești un jucător profesionist de poker sau ești la început, Unibet oferă variante pentru ambele cazuri.Lasă un răspuns

Site creat de