Social & Cultura

TOP 3 reguli pentru a asorta cravata cu model Paisley la ținuta de birou

TOP 3 reguli pentru a asorta cravata cu model Paisley la ținuta de birou

Există foarte modele de cravate, pe care un bărbat le poate purta la birou, însă cea cu model Paisley nu este atât de populară, majoritatea preferându-le pe cele simple, care sunt mult mai ușor de asortat.

Cravata cu model Paisley, deși este mai pretențioasă, are foarte multe avantaje și poate fi integrată cu succes într-o ținută office de către bărbat modern. Poți descoperi mai jos care sunt regulile de urmat pentru a atrage atenția în cel mai elegant mod purtand un astfel de accesoriu.

Iată care sunt cele mai importante 3 reguli când vine vorba despre cravata cu model Paisley!

1.   Poart-o cu cămăși uni

Deoarece modelul Paisley nu este unul neapărat sofisticat, pentru cei care nu vor să se complice făcând diverse combinații, cel mai ușor este să poarte o astfel de cravată cu o cămașă uni.

În acest sens, cel mai ușor de asortat este o cămașă business, realizată dintr-un material de calitate superioară. Trebuie să fii atent și la țesătura cravatei, mătasea fiind una dintre cele mai fine.

2.  Folosește culori contrastante

Pentru a scoate în evidenta modelul deosebit al cravatei Paisley, te poți orienta spre culori contrastante pentru piesele vestimentare.

Nuanțele deschise vor face contrast cu cele mai închise, de preferat fiind să le eviți pe cele stridente, mai ales când vine vorba despre ținutele de birou. Pentru că modelul Paisley are mult galben, trebuie să ții cont și de acest aspect. Astfel, albastrul este potrivit și poți miza pe el în ceea ce privește hainele, atunci când vrei să porți o astfel de cravată la serviciu.

3.  Asortează cravata cu sacoul

Pentru că una dintre cele mai reușite culori ale cravatei cu model Paisley este albastrul, poți alege un sacou în ton pentru un efect complementar. De asemenea, în această combinație, una dintre cele mai potrivite nuanțe pentru cămașă ar fi albul.

Ca să îți fie mai ușor, poți stabili dinainte felul în care îți vei asorta diverse cămăși și cravate, ținând cont de ghidul de combinații ale culorilor. Tot aici, trebuie să ai în vedere și pantofii, butonii și alte accesorii care îți vor completa ținuta.

Ce mai trebuie să știi este că și cravatele cu model Paisley sunt disponibile pe mai multe culori, așadar ai de unde alege atunci când îți compui una sau mai multe ținute pentru birou și dorești să ieși din anonimat.

Cravata cu model Paisley este una dintre cele mai elegante astfel de accesorii și poate fi purtată cu mai multe tipuri de cămăși, însă, indiferent de alegerea pe care o vei face, materialul va face diferența, așa că fii atent la acest aspect dacă vrei să fii elegant și să ai un aer chic.

Cravata cu model Paisley pare o alegere destul de îndrăzneață când compui ținute pentru birou, însă este foarte versatilă și poate deveni o piesă de rezistență în garderoba ta office, așa că nu ezita să adaugi cel puțin una în colecția ta.

sursa foto: Pixabay.comLasă un răspuns

Site creat de