De Vazut

Top 5 filme despre bani și educație financiară

Top 5 filme despre bani și educație financiară

În ultimii ani s-a pus foarte mult accent pe educația financiară, ceea ce este cu siguranță un lucru bun, ce ajută la dezvoltarea celor tineri, dar și a celor mai în vârstă care își doresc să progreseze. Însă pentru a atinge cel mai înalt nivel al educației financiare trebuie să îți îmbogățești constant cunoștințele prin diverse metode, cărți, filme, cursuri audio și video, astfel vei reuși să atingi un nivel înalt al educației financiare.

Știi bine că din cărți extragi informații prețioase și detaliate, dar din când în când îți face plăcere să te relaxezi cu un film și de ce să nu înveți în timp ce te relaxezi. Ce poate fi mai plăcut, decât să combini ceva util cu ceva relaxant?

Așadar urmărește acest articol pentru a vedea cele mai recomandate filme care te vor educa financiar.

Lupul de pe Wall Street

1.   Lupul de pe Wall Street îl are ca personaj principal pe Leonardo DiCaprio, și doar plecând de la acest aspect îți dorești cu siguranță să urmărești filmul. Filmul povestește despre o bancă ce se închide imediat ce este angajat personajul principal – Jordan Belfort. Rămas fără job, Jordan se angajează la o companie mică, unde se descurcă foarte bine datorită talentului său de a comunica cu clienții și carismei cu care este înzestrat. Noul job îi aduce foarte mulți bani, astfel că ajunge să fie bogat într-un timp foarte scurt. Atât de bogat încât FBI începe să se intereseze de persoana lui. Ai foarte multe de învățat de la acest personaj.

 În căutarea fericirii

2.  În căutarea fericirii regăsești în personajul principal un alt actor celebru, Will Smith, care îți arată cum este să fii un tată singur și șomer, nu sună prea bine. Însă el reușește să se angajeze stagiar într-o companie ce se ocupă cu asigurări, astfel că îți transmite faptul că niciodată nu trebuie să renunți când vind vorba despre visul tău. Indiferent care îți sunt problemele trebuie să lupți pentru a obține ceea ce îți dorești.

 Jocuri secrete

3. Jocuri secrete – în acest film regăsești dorința unui om de a se împlini indiferent de obstacolele care apar. Molly Bloom se laudă cu o vestită carieră în sport, până este nevoită să renunțe la aceasta din cauza unui accident. Pentru că este ambițioasă și își dorește împlinirea de sine pune pe picioare o afacere cu poker, afacere în urma căreia obține rezultatele dorite. Întrucât se îmbogățește rapid atrage atenția atât în rândul mafiei, cât și în rândul FBI-ului.

Mă dau în vânt după cumpărături

4.  Mă dau în vânt după cumpărături – filmul este un exemplu de așa nu trebuie să faci. Vei regăsi aici o persoană care nu este atât de bine educată financiară și nu realizează că dorințele sale o duc către un impas financiar. Din păcate ajunge să se împrumute doar pentru a-și cumpăra ceea ce își dorește, exact atunci când își dorește.

Rețeaua de socializare

5. Rețeaua de socializare – acest film prezintă o poveste fictivă despre modul în care a fost fondat facebook-ul. Se pare că unele părți ale filmului au fost confirmate însă de fondatorului facebook-ului, Mark Zuckerberg.

Aceste filme sunt foarte utile persoanelor ce vor să se îmbogățească în ceea ce privește cunoștințele financiare. Poți învăța ce trebuie să faci pentru a nu ajunge într-un impas financiar. Însă trebuie să știi că și un impas financiar poate fi depășit simplu printr-un credit online rapid. Cei de la Best Credit IFN îți oferă cea mai simplă modalitate prin care poți intra în posesia banilor de care ai nevoie, trebuie doar să aplici o cerere online, iar apoi vei fi sunat de un consilier împreună cu care vei semna contractul, urmând apoi să îți primești banii solicitați. Mai simplu de atât nici că se poate!

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de