De Vazut

Top 6 cele mai așteptate filme la finalul anului 2017

filme 2017

Sfârşitul anului 2017 va fi unul plin de noi apariții în domeniul cinematografiei. De la lansarea unor noi filme şi până la continuarea unor serii deja consacrate, amatorii de film sunt deja pregătiţi să ocupe locurile din cinematografe şi să se bucure de producţiile ale căror trailere au impresionat deja.

Un top al celor mai aşteptate filme din acest an a fost realizat de echipa cluju.ro:

  • Mother (20 octombrie – apărut deja)

Un cuplu își trăiește viața liniștită într-un mic orășel, până când din cauza unor oaspeți neinvitați, toată existența lor devine un coșmar. În acest film se îmbină iubirea, sacrificiul și devotamentul actriței Jennifer Lawrence împreună cu Jarvier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer. Actrița a declarat recent că, a fost printre filmele în care s-a implicat cel mai mult emoțional și a încercat să dea tot ce are mai bun pentru realizarea lui. Filmul este descris ca fiind unul dintre posibilele variante cu o dramă biblică și psihologică de un impact puternic. Prima premieră a filmului a fost în Veneția săptămâna trecută, iar la noi lansarea s-a făcut deja vineri seara în data de 20 octombrie.

  • Thor Ragnarok (26 octombrie)

Thor se recuperează după o luptă grea cu robotul hotărât să distrugă umanitatea. Toată acțiunea se întâmplă după ”The Avengers”, iar Ultron amenință o eră apocaliptică pentru planeta Asgard (același plan ca și pe Terra). Tărâmul de unde provine Thor va fi zguduit din temelii dacă el nu găsește repede o soluție împreună cu Loki (partenerul lui) pentru a-l înfrunta pe Ultron și a-l opri în a distruge întreaga populație de pe Asgard.

  • Beyond Skyline 2 (3 noiembrie)

Regizorul a preferat să nu dea foarte multe detalii, lăsând la latura cinefililor să fie surprinși de partea a doua din seria”Beyond Skyline”. După câștigul extratereștilor, oamenii s-au hotărât să își ia revanșa și avându-l aliat pe Jared, să învingă rasa extraterestră odată pentru totdeauna. Nu se știe dacă omenirea va mai avea liniște până în acel moment, dar cert este că, Jared împreună cu ceilalți sunt hotărâți să dea un nou sens vieții. În cele 105 minute de film, se îmbină acțiunea, aventura și SF-ul, ținând cu sufletul la gură spectatorii.

  • Daddy’s Home 2 (10 noiembrie)

Această comedie are în prim plan peripețiile lui Brad si Dusty, care au o mare problemă: părinții și perioada sărbătorilor de iarnă. Ei încearcă să le ofere copiilor un Crăciun cât mai fericit, dar se pare că, lucrurile nu merg după cum au stabilit. Toate se strică când apar părinții lui Brad și Dusty, două firii diferite: sensibil versus arogant. Nu se știe încă dacă vor reuși să nu își ruineze sărbătorile de iarnă și să își țină familia în armonie, dar cinefilii vor trebui să vadă filmul ca să afle marele final.

  • Polaroid  (1 decembrie)

Cum filmele horror nu fac excepție, în decembrie avem un nou mister. O adolescentă singuratică , descoperă un secret puternic ascuns într-o cameră Polaroid. Povestea din spatele camerei se conturează în jurul ideii că, oricine își face o poză cu ea are un sfârșit tragic și violent. Bird, actrița principală, nu are habar de ceea ce se petrece în jurul ei în primele secvențe. Nu știe că, cei fotografiați sfârșesc în chinuri cumplite, până într-un moment în care ea și prietenii ei descoperă secretul morbid și încearcă să repare situația.

  • STAR WARS: The Last Jedi (15 decembrie)

Star Wars deja a venit cu o serie de filme care au făcut senzație în rândurile împătimiților. Ca de fiecare dată, cinefilii așteaptă cu sufletul la gură următoarele detalii, dar mai ales filmul. După ce Rey a pășit în universul Star Wars și s-a familiarizat cât de cât cu ideea, își continuă drumul alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, neștiind ce lupte și controverse îi așteaptă dea lungul călătoriei.Lasă un răspuns

Site creat de