De Vazut

Top 7 idei de cadouri de Paște care ies din tipare

Top 7 idei de cadouri de Paște care ies din tipare

Primăvara este anotimpul preferat al naturii. Vremea devine tot mai prietenoasă, soarele apune tot mai târziu, iar natura revine la viață. Primăvara este de asemenea și sezonul favorit al sărbătorilor. După 1 și 8 Martie, urmează una dintre cele mai importante sărbători din an: Paștele. Atunci e prilejul perfect pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, de a celebra semnificația sărbătorii și bineînțeles dea oferi și a primi cadouri. Cunoști preferințele apropiaților, dar parcă ai vrea să-i surprinzi cu un cadou altfel? Cauți idei inspirate de cadouri de Paște pentru un șef, un părinte sau o figură autoritară din viața ta care are gusturi mai clasice? Indiferent în ce situație te afli, soluții există, de la cele mai creative și până la opțiuni clasice.

Idei de cadouri de Paște dedicate sănătății emoționale

Primăvara marchează un nou început. Acum e momentul în care majoritatea dintre noi revenim asupra listei cu rezoluții de la Anul nou și adăugăm unele îmbunătățiri. Poate fi vorba de o dietă, mai mult sport, un hobby nou, etc. Cert este că sănătatea vine din interior, dar stresul cotidian reprezintă o provocare pentru sănătatea noastră psihică. Dacă ai pe cineva apropiat care muncește enorm sau care are un stil de viață hiperactiv ori o sănătate sensibilă, atunci orientează-te către următoarele idei de cadouri pe care să i le oferi cu prilejul Paștelui.

  • Aparate de făcut masaj

Cele mai bune fotolii de masaj oferă programe personalizate. Fotoliile cu masaj stimulează punctele de presopunctură. Pernele de aer cald atenuează stresul muscular. Rolele de masaj pătrund mușchii în profunzime și elimină contracturile. Descoperă mai multe despre fotoliile de masaj japonez 5D pe Fujiiryoki.ro! De regulă, cele mai calitative fotolii de masaj vin echipate cu diferite programe, de la masajul stretching, deep tissue, shiatsu și până la cele concentrate pe fiecare zonă a corpului. Descoperă mai multe despre fotoliile de masaj japonez 5D pe Fujiiryoki.ro!  

  • Dispozitive pentru aromaterapie

Un set de aromaterapie drept cadou de Paște se potrivește impecabil cu atmosfera liniștită a sărbătorilor. În plus, poate fi folosit drept obiect decorativ pentru orice stil de amenajare și oferă o soluție simplă de relaxare a minții și a trupului. Aromaterapia poate completa ritualul de relaxare alături de alte câteva terapii alternative, precum masajul, yoga sau meditația. Seturile includ un recipient chic din ceramică, lumânări mici și uleiuri esențiale. Mai poți opta și pentru varianta difuzorului de arome cu rol de umidificator al aerului.

Sunt inspirate cadourile handmade pentru Paște? Categoric!

Cadourile handmade sunt idei geniale de cadouri de Paște. În plus, pot fi oferite atât firilor nonconformiste, cât și celor mai conservatoare. Iată câteva sugestii interesante de cadouri care vor cuceri instant prin aspectul elegant și utilitate.

  • Genți lucrate manual din piele naturală

Produsele din piele naturală promit o viață lungă și păstrarea aspectului impecabil multă vreme de la achiziționarea lor. Gențile și rucsacurile din piele naturală arată elegant, merg purtate la majoritatea ținutelor și cel mai important: asigură un nivel ridicat de rezistență la uzură și purtări repetate. Gențile și portofelele lucrate manual poartă amprenta artistului, element care le conferă unicitate. Indiferent că ești în căutarea cadoului perfect de Paște pentru părinți, bunici sau pentru un adolescent rebel, pielea naturală lucrată manual nu va trece neobservată.

  • Ceasuri sau agende personalizate

Ce au în comun agendele și ceasurile? Ambele subliniază importanța celei mai prețioase resurse a omului: timpul. Un ceas din lemn sau o agendă din același material sau din piele naturală ajută la planificarea priorităților pentru obținerea celor mai bune rezultate. Poți adăuga o tușă aparte, personalizând obiectele cu un mesaj încurajator, un citat optimist sau inițiala persoanei dragi.

  • Portcard lucrat din piele naturală

Poate fi obositor să păstrezi actele, cardurile și numerarul la un loc într-un portofel comun. Un portcard permite organizarea eficientă a cardurilor de economii, actelor, permiselor și chiar a telefonului. 

  • Cutii de bijuterii

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Fie că vorbim de seturi de bijuterii din aur, fie de accesorii handmade, în ambele cazuri o cutie pentru păstrarea acestora este binevenită. Pentru un design impunător poți alege o cutie realizată din lemn cu aspect antichizat sau una pictată manual. Cutia de bijuterii poate include mai multe etaje sau poate avea dimensiuni compacte cu secțiuni individuale pentru cercei, inele, lănțișoare, etc. 

Conform tradiției, cu prilejul sărbătorilor pascale trebuie să purtăm ceva nou. Fie că este vorba de un articol vestimentar, o pereche nouă de pantofi, fie de un accesoriu interesant, important este să facem alegeri care îmbină cu stil designul și aspectul practic. 

idei cadouri paste

Sursa foto: unsplash.com, fujiiryoki.roLasă un răspuns

Site creat de