Social & Cultura

Top 7 idei de cadouri pe care le poți cumpăra atunci când mergi în vizită la un copil

Top 7 idei de cadouri pe care le poți cumpăra atunci când mergi în vizită la un copil

Ocaziile în care e necesar să cumperi un cadou pentru un copil sunt diverse: fie că vorbim de ziua acestuia, fie că vorbim de Crăciun sau pur și simplu mergi în vizită la acestea. Alegerea unui cadou pentru cel mic nu este niciodată ușoară, mai ales că trebuie să ții cont de modul în care aleg părinții acestuia să-l crească, dacă îi permit sau nu dulciuri și multe alte lucruri. 

Însă, cu toate acestea, ți-am pregătit o listă de cadouri din care te poți inspira, astfel încât să îți fie cât mai ușor: 

1. Hăinuțe

Dacă știi exact care sunt măsurile celui mic, atunci poți să alegi să îi cumperi un articol vestimentar. Mai mult, pentru a fi un cadou special pentru cel mic, poți opta pentru un costum ce reprezintă un personaj animat preferat.

2. Un set pentru pictat

Chiar dacă de cele mai multe ori atunci când pictează, copii se murdăresc, această activitate le face mare plăcere și îi ajută să-și dezvolte creativitatea, motiv pentru care poate fi un cadou excelent. Recomandarea noastră este să achiziționezi și șorțuri de pictat, astfel încât să nu își păteze hăinuțele când pictează. 

3. Seturi de construcție 

Când sunt mici, copii sunt fascinați de ce pot face atunci când construiesc cu ajutorul unui joc. Astfel poți alege să achiziționezi un joc LEGO de la Altex, disponibil în multiple tematici și adaptat mai multor categorii de vârsta. Mai mult, un astfel de joc poate reprezenta o activitate ce poate fi realizată împreună cu întreaga familie. 

4. Minge

Niciodată un copil nu va avea prea multe mingi cu care să se joace, iar dacă este pasionat de un anumit sport cu atât mai mult. Astfel, îl vei încuraja să facă mult mai multă activitate fizică, iar atunci când va ieși la joacă cu ceilalți copii din cartier, își va dezvolta abilitățile sociale.

5. Jocuri pe care le pot juca alături de prietenii lor

Jocurile de societate precum „Nu te supăra frate” sunt unele dintre cele mai bune cadouri pe care le poți da. În primul rând, aceste nu se vor demoda niciodată, iar mai apoi ele pot fi jucate atunci când îi vin prietenii în vizită sau alături de familia sa. Recomandarea noastră este să ai grijă ca acestea să fie adaptate vârstei celui mic. 

6. Jucării interactive

La momentul actual există o gamă destul de largă de jucării interactive pentru cei mici, care, pe lângă acest aspect, sunt și extrem de educativ. 

7.  Trotinetă sau bicicleta 

Cu siguranță orice copil își dorește o bicicletă pentru a se putea plimba cu aceasta prin parc. Astfel dacă ai posibilitatea poți alege să îi dăruiești una sau dacă deja are, poți să te orientezi către o trotinetă sau către o pereche de role. 

Așadar, alege chiar acum cadoul care ți se pare cel mai potrivit!

Sursa foto: pexels.comLasă un răspuns

Site creat de