Social & Cultura

TOP cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un termosemineu

termosemineu

Sezonul rece si-a intrat in drepturi si nu ne mai despart de iarna decat putine luni. Daca pana in acest moment nu ai gasit o solutie performanta de incalzire pentru casa ta, este timpul sa iei masuri concrete.

Nu mai amana si nu astepta ca preturile sa explodeze. Profita de reducerile mari din aceasta perioada si cumpara un termosemineu, la un pret mult mai avantajos. Inainte de a face achizitia, insa, tine cont de cele mai importante criterii de bifat atunci cand vrei sa cumperi un astfel de produs pentru incalzire. Iata top aspecte peste care nu poti sa treci cu vederea, daca vrei sa faci o investitie pe termen cat mai lung!

 

  1. Combustibilul utilizat pentru functionarea semineului

Din fericire, exista foarte multa varietate pe piata in acest moment. Poti alege dintre o gama extinsa de optiuni exact acel produs care se pliaza nevoilor tale. Combustibilul e un criteriu de baza, pe care trebuie sa il ai in vedere inca din primul moment. Cele mai populare optiuni sunt: termoseminee pe lemne, pe carbune sau peleti. Din aceasta lista, carbunele este cel mai avantajos ca pret, dar emana foarte multe noxe. Peletii sunt prietenosi cu mediul inconjurator, ecologici si eficienti, dar exista foarte multe variante pe care trebuie sa le analizezi atent. Calitatea inferioara a peletilor poate cauza o depunere constanta a rezidurilor pe arzator, ceea ce te obliga sa il cureti, daca nu zilnic, macar o data la doua zile. Lemnul este optiunea clasica, populara, care asigura confortul termic in multe locuinte. Fa un calcul si ia o decizie buna.

 

  1. Randamentul semineului si autonomia

Inainte de a scoate banii din buzunar, trebuie sa treci in revista indicatorii de baza ce masoara performanta unui semineu. Randamentul semineelor performante – cum ar fi cele din gama produselor Hajduk, de exemplu – poate ajunge si la peste 80%. Cu o autonomie de peste 9 ore, aceste produse sunt listate in gama de top a termosemineelor, deloc intamplator. Reprezinta o investitie durabila, care se masoara in confortul termic sporit din fiecare locuinta. Datorita aerului cald care are un circuit special in interiorul focarului, un termosemineu din gama Hajduk va dezvolta intotdeauna un fenomen de gazeificare sau de postcombustie, care asigura randamentul si autonomia la cel mai inalt nivel. Daca vrei sa explorezi alte optiuni in materie de seminee, nu uita sa urmaresti – in mod special – acesti metrici de performanta.

 

  1. Mediul de achizitie al termosemineului: iti recomandam Seminee-expert.ro

Modelul de termosemineu nu este singurul lucru care va dicta calitatea investitiei tale. La fel de important este magazinul de unde faci achizitia, ce iti poate oferi sau nu avantaje esentiale. De exemplu, daca vei cumpara de la Seminee-expert.ro un astfel de produs, vei avea cel putin doua mari beneficii: garantie si mentenanta asigurata pe toata perioada garantiei.

Lider in industria de seminee din Romania, acest mediu de achizitie este unul de top, si iti aduce aproape o gama extinsa de sisteme de incalzire, de cea mai buna calitate posibila. Nu exista competitor mai puternic pe aceasta nisa de activitate si, implicit, nici un alt magazin care sa iti ofere atat de multe oportunitati. Toata echipa magazinului este formata din experti, care iti pot oferi consultanta tehnica in alegerea celui mai eficient sistem de incalzire pentru locuinta ta.

Date de contact:

Tel: 0721 280 587

E-mail: office@seminee-expert.ro

 

 

 

 

 Lasă un răspuns

Site creat de