Timp liber

Top concerte în 2019. Ce trupe trebuie să vezi în Europa

Top concerte în 2019. Ce trupe trebuie să vezi în Europa

Noul an sună excelent din prima lună. Pentru că știm deja câteva nume mari care vor încânta Europa în lunile ce urmează.

Desigur, avem și în România concerte interesante. Dar să călătorești în altă țară ca să-ți vezi artiștii preferați e o experiență dublă. Practic, transformi totul într-o vacanță pe care sigur n-o vei uita. Iar dacă folosești un card de cumpărături pentru a plăti o parte din cheltuieli, cum ar fi biletele de avion, parcă nu mai pare o experiență atât de exclusivistă.

Sziget

Să începem prin vecini. Ungurii au deja o tradiție în a găzdui trupe mari. Și nu par să ne dezamăgească nici anul ăsta. Cu un line-up care i-a anunțat deja pe Foo Fighters și Ed Sheeran, Festivalul Sziget va aduna mulți fani din toată Europa, nu doar Ungaria. E păcat ca tocmai noi să nu profităm de avantajul geografic. La Budapesta cel mai sigur ajungi cu avionul. Dar poți la fel de bine să mergi și cu mașina personală sau cu trenul. Iar pe lângă concert, vei avea și un oraș minunat de vizitat.

Elton John

Sir Elton a ajuns la venerabila vârstă de 71 de ani. Iar ultimul deceniu și l-a petrecut destul de departe de scenă. Dar acum, e vremea să mulțumească fanilor din toată lumea și să tragă cortina peste o carieră legendară. Turneul final „Farewell, Yellow Brick Road” a început anul trecut, dar continuă în forță. Cea mai apropiat variantă ar fi Praga, dacă alegi mașina personală. Dar cu avionul poți să-l vezi în Spania, Italia, Germania, Franța și, bineînțeles, la marele concert din Marea Britanie.

Metallica afară

Dacă ai visat să-ți vezi idolii în România, dar n-ai fost pe fază în cele 24 de ore în care s-au epuizat toate biletele de pe Arena Națională, încă există speranțe. Lisabona, Barcelona, Milano, Amsterdam încă au locuri pentru fanii legendarei trupe. Dar nimic nu se compară cu un concert metal în Germania. Nemții au o adevărată cultură pentru acest gen. Iar concertele Metallica din Munich și Mannheim sunt programate la sfârșitul lui August. Ceea ce-ți crește șansele de a nimeri un bilet mai ieftin.

Glastonbury

Pe lângă numele mari anunțate în 2019, o știre anume a făcut deja vâlvă. Cel mai mare festival din Marea Britanie se întoarce. După un an de pauză în care organizatorii au avut grijă de celebra fermă de la Galstonbury, se anunță o revenire interesantă. Chiar dacă nu știm încă line-up-ul, o privire în trecut ne spune că n-are cum să fie decât epic. De-a lungul timpului, festivalul a adus pe scenă nume precum Radiohead, Adele, The Who, David Bowie, The Kinks, Oasis sau Paul McCartney.

Un lucru e clar. Muzică bună 2019 are. Dacă simți că este anul perfect pentru a-ți vedea idolii cu ochii, nu mai amâna. Cu astfel de ocazii nu te întâlnești foarte des. Iar ca să fii sigur că ești în grafic financiar, acoperă o parte din cheltuielile acestei experiențe cu un card precum CardAvantaj. Poți împărți sumele în rate fără dobândă* și ai multe alte avantaje, ca să te bucuri de muzică fără distorsiuni.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.Lasă un răspuns

Site creat de