IT

Top laptopuri Lenovo Ideapad în 2020

Top laptopuri Lenovo Ideapad în 2020

Lenovo are o cotă importantă pe piața mondială a laptopurilor și, pentru faptul că se situează pe locul 2 în lume funcție de numărul de echipamente pentru PC-uri pe care le livrează, ar trebui să cauți un laptop fabricat de companie. Pentru cei care nu știu, Lenovo este bine cunoscut pentru realizarea unora dintre cele mai fiabile laptopuri din lume. De exemplu, laptopurile Lenovo Ideapad sunt cele mai populare printre consumatorii generali, inclusiv studenții, profesorii, utilizarea la domiciliu și întreprinderile mici.

Iată care sunt cele mai bune laptopuri Lenovo Ideapad în 2020.

Best Overall: Lenovo IdeaPad 320

IdeaPad 320 oferă un amestec perfect de caracteristici și performanță, fără a costa o avere. Acesta este alimentat de un procesor AMD A12-9720P cu patru nuclee, cu .7GHz. Laptopul este dotat cu 8 GB memorie RAM DDR4 și suportă până la două ori această sumă. Datorită unui SSD de 256 GB, toate programele (precum și sistemul de operare) pornesc în cel mai scurt timp.

Lenovo IdeaPad 320 are un ecran HD de 15,6 inci cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Ecranul cu un raport de aspect 16:9 este perfect pentru consumul multimedia, dar și pentru jocuri. Vorbind despre acestea, Radeon R7 GPU al laptopului îți va permite să joci tot felul de jocuri fără probleme. Difuzoarele stereo fac jocurile și vizionarea filmelor și mai plăcute.

Toate tipurile de opțiuni de conectare sunt incluse pe IdeaPad 320. Există USB Type-C (x1), USB 3.1 (x2), HDMI (x1), combo de 3,5 mm pentru intrare / ieșire audio (x1) și Ethernet (x1). De asemenea, beneficiezi de Wi-Fi, Bluetooth, webcam, DVD-RW și cititor de carduri.

Cel mai bun pentru multitasking: Lenovo Ideapad 730s

Dacă ești în căutarea unui laptop care să fie foarte subțire, atunci Lenovo IdeaPad 730 ar trebui să fie cel mai bun pentru tine. Are doar 11,9 mm și cântărește doar 1,10 kilograme. Acum este disponibil într-o culoare gri-fier. Nu te lăsa păcălit de Lenovo Ideapad pentru că, deși parte slab și subțire, funcționalitatea sa este foarte bună și oferă o performanță acerbă. Veti gasi la preturi convenabile laptop Lenovo Ideapad daca dati un search pe eMag.

Lenovo Ideapad 730s a fost construit cu cea mai înaltă generație de procesare Core i5, adică Intel i5-8265U, care oferă viteză, precum și performanță. Are o viteză de ceas de 1,6 GHz. Laptopul are 8 GB RAM și 256 GB SSD.

Are un ecran IPS Full HD cu unghi larg de 13,3 inci și rezoluție 1920 × 1080. Vei fi încântat de afișajul viu, color, cu unghi larg și margini mici.

Lenovo Ideapad 730s este echipat cu un sistem de răcire care aspiră aer prin mici orificii ascunse de pe tastatură.

Dacă crezi că asta e tot, ar trebui să vezi și sistemul de difuzoare Dolby Atmos care oferă o experiență de tip home-theater. Poți transmite fluxuri video, rula diverse programe simultan, cu ușurință și să editezi videoclipuri.

Nu mai vorbim de durata de viață a bateriei de 10 ore. Poți uita să reîncărci o perioadă. De păstrarea siguranței se ocupă cititorul de amprente.

Cel mai bun pentru buzunar: Lenovo IdeaPad

Dacă nevoile tale sunt unele de bază, în mod clar nu există motive pentru a cheltui bani pe un laptop emblematic. Un notebook de buget poate avea grijă cu ușurință de orice, de la navigarea pe Web până la editarea ocazională de documente, iar Lenovo IdeaPad este ideal pentru asta.

IdeaPad entry-level este alimentat de procesorul Quad core AMD A12-9720P, asociat cu 8 GB memorie RAM DDR4. De asemenea, are un HDD de 1 TB pentru toate nevoile tale de instalare și stocare. Lenovo IdeaPad este dotat cu un ecran anti-glare HD de 15,6 inci, având o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Grafica AMD Radeon R5 inclusă poate avea grijă cu ușurință de jocurile de bază.

În ciuda faptului că este un laptop de buget, Lenovo IdeaPad include o gamă completă de opțiuni de conectare. Există USB 3.0 (x2), USB 3.0 Type-C (x1), combo de intrare / ieșire audio (x1), Ethernet și HDMI, împreună cu un cititor de carduri 4 în 1. Wi-Fi și Bluetooth sunt, de asemenea, incluse. De asemenea, are o cameră HD, rulează Windows 10 Home și vine cu o baterie litiu-ion cu două celule.Lasă un răspuns

Site creat de