Social & Cultura

TOP motive pentru care merita sa cumperi o masina second hand prin credit extern fara TVA

TOP motive pentru care merita sa cumperi o masina second hand prin credit extern fara TVA

Una dintre cele mai bune oportunitati de care poti sa profiti in aceasta perioada pentru a achizitiona un autoturism la mana a doua este creditul extern. Numit si „credit international”, el reprezinta un imprumut acordat de catre stat, persoane juridice si banci ale unor tari etc. Acest imprumut este facilitat de un specialist auto cu care alegi sa colaborezi si iti asigura mult mai multe avantaje decat in cadrul programelor clasice de leasing auto.

Descopera care sunt facilitatile de care poti beneficia prin credit extern fara TVA si de ce e un avantaj pentru tine. In plus, afla care este dealerul auto expert din Romania ce te ajuta sa iti faci dosarul de credit si care intermediaza pentru tine tot procesul de achizitie, de la A la Z.

Vei fi scutit de plata TVA

Principalul avantaj pe care il asigura aceasta metoda de finantare este lipsa TVA-ului. Tranzactia de tip international va avea loc direct prin firma ta si te vei putea bucura  – implicit – de scutirea de TVA, pentru ca procesul de achizitie implica un furnizor din comunitatea statelor UE. Astfel, poti sa cumperi o masina din tari precum Germania, bucurandu-te de aceasta facilitate.

Este si principalul motiv pentru care soferii sunt in cautarea acestei oportunitati pentru achizitiile intercomunitare din Uniunea Europeana. Merita!

Proprietarul vei fi tu, nu firma de leasing

Spre deosebire de programele de leasing intern, unde proprietarul autoturismului  – pana la achitarea imprumutului – este firma de leasing, creditul extern vine cu un avantaj superior. Din start, proprietarul vei fi tu, cel care acceseaza creditul extern, indiferent care este bunul ales: vehicul comercial, autoturism, camion, autobuz, autocar si asa mai departe.

Iata, asadar, un alt motiv pentru care merita sa apelezi la aceasta metoda de finantare, fara TVA. Autovehiculul pe care doresti sa il cumperi este la un pas de tine!

Vei avea preturi foarte avantajoase la asigurari

Asigurarile cu pret foarte avantajos sunt un beneficiu suplimentar, de care poti sa te bucuri. Cuantumul difera in functie de asigurator si pachetul ales, insa exista diferente semnificative de pret intre un program clasic si creditarea externa, in favoarea ta. Tine cont si de acest aspect, atunci cand analizezi optiunea de a accesa un program extern de creditare intracomunitara, din tari ce fac parte din Uniunea Europeana. Cand tragi linie, vei putea observa cat de mult poti sa economisesti prin alegeri bine inspirate, din start.

Primesti suport in intocmirea dosarului

Daca vei colabora cu o firma specializata, lucrurile vor fi mult mai simple pentru tine. Vei putea beneficia de suport in intocmirea dosarului pentru imprumut, inca de la oferta initiala de credit.

In astfel de conditii, timpul de raspuns la solicitarea ta nu depaseste 24 de ore. Cu alte cuvinte, fara a trece prin orice fel de procese birocratice anevoioase, vei putea sa iti achizitionezi masina mult visata. E simplu, e si rapid!

Cumpara o masina prin credit extern, cu ajutorul expertilor de la Auto-leasing.ro

Din seria expertilor in auto rulate care se remarca in Romania face parte Auto-leasing.ro, un partener de incredere al tuturor soferilor ce se afla in cautarea unei masini second hand.

Aceasta echipa de experti nu doar onoreaza comenzi speciale de masini din Germania, ci te poate indruma – pas cu pas – pentru a accesa un credit extern fara TVA. De la solicitarea imprumutului si pana la intocmirea completa a dosarului, vei avea suport.

 

Date de contact:

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

 

 Lasă un răspuns

Site creat de