De Vazut, Important

TOPUL serialelor de neratat în această toamnă (VIDEO)

seriale

Mr. Robot, inspirat din celebrul film „Fight Club”, Ray Donovan cu Jon Voight (tatăl Angelinei Jolie), The Night Of, despre crime şi mistere, Stranger Things, cu dispariţii într-un oraş de munte şi Narcos, serial bazat pe istoria celebrului traficant de droguri Pablo Escobar, liderul cartelului Medelin din Columbia, se număra pe lista celor mai vizionate seriale în această perioadă.

Narcos – produs de Netflix

Primul sezon a apărut în 28 August 2015. Al doilea sezon a aparut in Romania pe 3 septembrie 2016.

Serialul este bazat pe infamul Pablo Escobar, liderul cartelului Medellin, din Columbia. Ce face deosebit serialul este dualitatea, povestea este narată atât din partea americanilor, care voiau să îl captureze pe Escobar, cât şi din partea columbienilor. Este folosită atât limba engleză, cât şi limba spaniolă, acest aspect oferind autenticitate seriei.

IMDb Rating: 8.9

Mr. Robot

În prezent rulează sezonul 2, iar episoadele se difuzează în fiecare miercuri în SUA. În România, ca şi în cazul altor seriale, episodul apare a doua zi.

Elliot (Rami Malek), împreună cu un grup misterios, cu denumirea de „fsociety”, îşi foloseşte abilităţile programator şi hacking pentru a distruge corporaţia pentru care lucrează şi care controlează societatea.

Un rol important în serial îl are tatăl lui Elliot, jucat de actorul Christian Slater, care a şi câştigat unul din cele două „Globuri de Aur”, pentru Cea mai bună performanţă în rol secundar – Serial, Miniserie sau Film de Televiziune, celălalt „Glob de Aur” fiind câştigat pentru Cel mai bun show de televiziune – Dramă.

Serialul este inspirat din romanul lui Chuck Palahniuk „Fight Club”, respectiv filmul cu acelaşi nume, regizat de David Fincher.

Ambele poveşti sunt bazate pe un grup de oameni, condus de o persoană cu dublă personalitate, care vor să reformeze societatea în care trăiesc.

IMDb Rating: 8.8

The Night Of – produs de HBO

Mini-seria a fost lansată la sfârşitul lunii iulie 2016, iar finalul a avut loc pe 28 august.

The Night Of este bazat pe serialul de televiziune „Criminal Justice”, produs în Marea Britanie.

Personajul principal, Naz (Riz Ahmed), pakistan stabilit în SUA, este un student obişnuit, care după o noapte de petrecut cu o femeie străină, se trezeşte cu aceasta înjunghiată de moarte, fără să îşi aducă aminte nimic.

IMDb Rating: 9.1

Ray Donovan – produs de Showtime

Serialul a ajuns deja la sezonul 4, iar episoadele se difuzează în fiecare duminică în SUA.

Ray (Liev Schreiber) rezolvă problemele persoanelor importante din Los Angeles, dar probleme adevărate încep odată cu eliberarea din penitenciar a tatălui său, Mick (Jon Voight – tatal Angelinei Jolie), care are obiceiul să strice totul în jurul său.

Jon Voight a câştigat „Globul de Aur”, în 2014, pentru Cea mai bună performanţă în rol secundar – Serial, Miniserie sau Film de Televiziune, pentru rolul din „Ray Donovan”. Acesta nu este străin premiilor acordate în filme şi televiziune, în tinereţe a luat Oscarul acasă pentru pelicula „Coming Home” (1978).

IMDb Rating: 8.3

Stranger Things – produs de Netflix

Serialul a fost lansat pe 15 iulie 2016, în reţeaua Netflix.

Într-un oraş mic, de munte, un băieţel dispare şi este căutat de mama sa, şeriful oraşului şi prietenii săi. Lucrurile iau o întorsătură când în oraş apare o fetiţă, care îi va ajuta să îşi găsească prietenul dispărut. Atmosfera serialului este tipică Americii din anii ’80.

Show-ul este total diferit, deoarece creatorii (Matt Duffer ş Ross Duffer – The Duffer Brothers) au ales să facă un serial pentru adulţi, dar cu copii în rolurile principale.

Plus, adulţii din film sunt interpretaţi de actori iconici din anii ’80, cum ar fi Winona Ryder şi David Harbour.

IMDb Rating: 9.11 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de