Social & Cultura

Tot ce ar trebui să ştii despre pungile kraft natur pentru HoReCa

Tot ce ar trebui să ştii despre pungile kraft natur pentru HoReCa

Cu toţii ştim că pungile din plastic sunt dăunătoare mediului şi că sunt necesare soluţii ecologice, biodegradabile. În acest context, dacă ai o afacere în industria alimentare cum ar fi un restaurant, o firmă de catering sau de fast food, ai nevoie de pungi HoReCa! Acestea se pot găsi cu codul KN 60 şi sunt pungi kraft natur.

Pungi pentru livrarea şi transportul alimentelor

Pungile HoReCa pot face faţă greutăţilor de până la 4 kg, sunt sigure, rezistente şi igienice. Întrucât sunt fabricate într-un mediu steril din materiale naturale care nu conţin toxine, pot intra fără probleme în contact cu alimentele reci, calde sau fierbinţi! Sunt pungi care nu se topesc şi nici nu emană substanţe toxice care ar putea afecta produsele alimentare transportate.

Sunt pungi mari, sigure şi încăpătoare!

Pungile HoReCa au dimensiunile 22 x 11 x 32 cm şi sunt dotate cu pliuri laterale. Prin urmare, sunt pungi încăpătoare şi sigure pentru a transporta în mod igienic alimente care pot cântări până la 4 kg. 

Sunt realizate din pasă de lemn nealbită, prin urmare au culoarea maro. Se pot achiziţiona în varianta netipărită, dar sunt personalizabile la cerere şi se pot imprima cu brandul sau sigla dorită. 

Unde poţi folosi pungile HoReCa?

Întrucât păstrează intacte şi pentru mai mult timp prospeţimea, aspectul şi calitatea produselor alimentare, pungile HoReCa din hârtie kraft maro sunt utilizabile cu succes în multe locaţii şi afaceri. Astfel, acestea pot fi utile în farmacii sau în plafare, în restaurante sau magazine alimentare, în unităţile de fast food sau de catering. Sunt produse biodegradabile care păstrează calitatea şi prospeţimea alimentelor, indiferent dacă acestea sunt reci sau fierbinţi.

Scurt istoric al pungilor de hârtie kraft

Pungile din hârtie kraft au apărut în urmă cu peste 200 de ani şi, până în prezent, au parcurs un drum lung, devenind din ce în ce mai rezistente şi mai durabile. Se pot reutiliza de până la 4 ori şi se dovedesc utile în multe scopuri. 

Cea mai deasă utilizare a acestora este cea comercială, iar faptul că sunt personalizabile le face ideale pentru promoţii, reclame şi dezvoltarea imaginii de marcă. Există mai multe tipuri de hârtie kraft, iar cea folosită pentru pungile HoReCa se remarcă prin faptul că este obţinută într-un mediu steril, ceea ce o face sigură pentru transportul alimentelor reci, calde sau fierbinţi. 

Cum sunt fabricare pungile din hârtie kraft?

Pungile din hârtie pentru HoReCa sunt maro, ceea ce este un indiciu că sunt confecţionate din pasta de lemn nealbită. Prin urmare, hârtia maro kraft este un produs natural şi, în consecinţă, biodegradabil, compostabil şi reciclabil! Din această perspectivă, nu ar trebui să mai mire pe nimeni faptul că pungile HoReCa sunt o alternativă atât de apreciată pentru pungile de plastic pe care le înlocuiesc cu succes în ultimii ani.

În timpul procesului de fabricaţie, aşchiile de lemn sunt tratate cu un amestec special pentru a le înmuia şi a le transforma în pastă de lemn. Odată ce procesul a fost finalizat, cu ajutorul unei maşini de fabricat hârtia care seamănă cu o imprimantă, pasta de lemn va fi prelucrată şi presată în formă de fâşii lungi şi subţiri de hârtie. Ulterior, aceste foi sunt tăiate la dimensiunile specifice şi folosite pentru a realiza pungile din hârtie maro kraft. 

Sunt pungi rezistente şi personalizabile

Pungile din hârtie pentru HoReCa se pot achiziţiona în varianta netipărită sau se pot personaliza la cerere, fiind tipărite prin litografie offset. Denumirea kraft se traduce prin “rezistenţă”, fiind un indicator al calităţilor de bază ale acestor pungi: robusteţe şi durabilitate! Pasta din lemn obţinută în timpul procesului de fabricaţie este cu mult mai rezistentă decât cea obţinută prin alte procedee, motiv pentru care metoda kraft este cea mai populară metodă de obţinere a hârtiei.

De asemenea, sunt pungi biodegradabile, ecologice, rentabile, reutilizabile şi foarte versatile. Se pot refolosi de peste trei ori, îşi au utilizare în zeci de moduri şi, totodată, au un potenţial enorm de personalizare!Site creat de