Din Oras

Tot ce trebuie sa stii despre gama de masini de ambalat de ultima generatie

masini de ambalat

Astazi ai acces la o gama ultra-moderna de masini de ambalat, pe care le poti utiliza in regim propriu  pentru a-ti creste nivelul de productivitate si a-ti eficientiza costurile.

Alegerea si utilizarea acestor utilaje a devenit, de asemenea, facila, pentru ca exista pe piata furnizori de echipamente care asigura suport tehnic, asistenta si consultanta in alegerea masinilor. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceste mecanisme!

Pot ambala intre 250 si 400 de pachete pe minut sau chiar mai mult decat atat

Masinile de ambalat de noua generatie se remarca prin viteza: pot realiza intre 250 si 400 de pachete pe minut sau chiar mai mult decat atat. Un astfel de utilaj se integreaza in sistemul liniilor de productie automatizate, alaturi de alte echipamente ce reduc efortul uman si cresc, in mod considerabil, viteza de productie. O masina de ambalat care produce peste 400 de pachete pe minut este combinata cu un sistem de alimentare automat, care accelereaza ritmul procesului, fara aportul manual al operatorilor. Grupul suport de derulare a filmului poate fi situat deasupra conveiatorului de alimentare, in cazul produselor clasice, sau sub conveiator, pentru acea categorie de produse fragile, flexibile sau care lasa firimituri.

Exista utilaje pentru toate tipurile de ambalare, ce raspunde necesitatilor fiecarui produs

Gama ultra-moderna de masini pentru ambalat include utilaje pentru orice tip de produs. Indiferent daca vorbim despre produse simple, produse fragile, produse flexibile, produse cu forme neregulate, produse ce necesita ambalarea pe muchie sau in teancuri, suprapuse sau grupate, alimentare sau nealimentare, vei gasi utilajul potrivit pe care sa il poti folosi in regim propriu. Echipamentele de noua generatie pot fi atat simple, ce necesita alimentare manuala, cat si integrate cu alimentatoare automate sau roborizate. Echipamentele pentru ambalarea primara se pot combina cu echipamentele pentru ambalarea secundara. Astazi, multi producatori implementeaza linii complete de alimentare (automata + primara + secundara).

Poti ambala in regim propriu si produsele lichide, granulate sau pulverulente

Oferta actuala de masini pentru ambalat include si aceasta categorie de utilaje, ce raspunde la nevoile de ambalare a produselor lichide, granulate sau pulverulente. Aceste echipamente sunt dedicate atat produselor alimentare, cat si produselor chimice, cosmetice sau farmaceutice in doze mici. Daca esti in cautarea unei masini care ambaleaza in pliculete, cu sudura pe patru laturi sau in pachete tubulare, trebuie sa stii ca exista solutii pe piata. Mai mult, poti alege fie masini cu viteza mica, fie masini cu viteza mare, in functie de resursele de care dispui si obiectivele tale de productie. Poti opta, suplimentar, pentru echipamente care permit identificarea, codificarea si chiar verificarea greutatii sau a contaminarii.

Promo-Pack.ro vinde masini de ambalat italiene, de ultima generatie, la pret avantajos

Daca vrei sa beneficiezi de cel mai inalt nivel de calitate, la cel mai bun pret, colaboreaza cu Promo-Pack.ro. Aceasta companie romaneasca are peste 25 de ani de experienta in comercializarea de masini de ambalat si colaboreaza cu cei mai mari producatori de echipamente de la nivel european.

Negociaza pentru tine cele mai bune oferte si iti asigura consultanta tehnica, suport in instalare si in punerea in functiune a echipamentelor, dar si alte avantaje. Promo-Pack.ro colaboreaza cu antreprenori din toate domeniile (alimentar, chimic, farmaceutic, cosmetic, domeniul constructiilor si nu numai). Este o firma de incredere.Lasă un răspuns

Site creat de