Timp liber, Important

Tot ce trebuie să ştii despre Hi Fi Fi – noul concept de evenimente din Cluj

hi fi fi cluj

După cum vă spuneam încă de acum două săptămâni, Club Midi va lansa Hi Fi Fi /ˈhʌɪfʌɪfʌɪ/ˈ – un nou concept de evenimente – care se va desfăşura la Sala Polivalentă din Cluj.

Primul eveniment se va întinde pe durata a două zile, în acest weekend (16 – 17 noiembrie).

Organizatorii Hi Fi Fi vor amenaja două scene unde vor mixa DJ-i precum Ricardo Villalobos, Cezar, Rhadoo, Herodot, Livio, A Guy Called Gerald.

Mai mult, cei care vor fi prezenţi la Hi Fi Fi se vor putea bucura de o amenajare total diferită faţă de evenimentele (de acest gen) organizate la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Tot ce trebuie să ştii despre Hi Fi Fi - noul concept de evenimente din Cluj

Ne propunem să transformăm un simplu party într-o experiență audio-video imersivă, această transformare fiind posibilă datorită unui setup de eveniment custom made care să evolueze de la o ediție la alta, pentru a genera în cât mai mare măsură acel Premium User Experience pe care cu toții îl căutăm și ni-l dorim.

Soluția noastră este un concept spațial modular, gândit să aibă un dublu rol, acela de identitate vizuală și spațială precum și un efect de optimizare a experienței acustice.

Acest setup spațial vine amplificat și susținut vizual de către o soluție spectaculoasă cu panouri modulare LED screen în care ecranul de proiecție este “explodat” și transformat într-un volum tridimensional, monumental ca și apariție și care prin modularitate se extinde punctual chiar până în zona ringului de dans, oferind astfel o experiență audio-video completă.” au transmis organizatorii Hi Fi Fi.

Preţul unui abonament este de 119 lei şi poate fi achiziţionat de aici. De asemenea, vor fi puse în vânzare bilete de o zi, la intrarea la eveniment, la preţul de 80 de lei.

Line-up-ul complet:

* 16 noiembrie

Side A
_______
K!d Chriss
Cezar
Rhadoo
Ricardo Villalobos

Side B
_______
Vincentiulian
Andrei Ciubuc
Herodot
Dubtil

side a hi fi fi cluj

* 17 noiembrie

Side A
_______
Livio
A Guy Called Gerald [live]
Dan Andrei
Petre Inspirescu

Side B
_______
Emi
Vlad Caia
Kozo
Cap

side b hi fi fi clujLasă un răspuns

Site creat de