Social & Cultura

Totul despre bidonul cu apa de 19 L: din ce este facut, cum se depoziteaza si consuma?

bidonul cu apa de 19 L

Hidratarea corespunzatoare este esentiala pentru un stil de viata sanatos, insa la fel de importanta este si calitatea apei pe care o consumi. Pentru a avea garantia ca te bucuri de cea mai buna sursa de hidratare, menita sa ii ofere organismului tau energia necesara pentru a functiona la cote maxime, apeleaza cu incredere la H2On, un brand 100% autohton.

Apa H2On a primit in 2021, pentru al treilea an consecutiv, prestigiosul certificat oferit de catre International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), care garanteaza puritatea si calitatea apei H2On.

Daca vrei sa te bucuri de acest produs, acum poti achizitiona un bidon apa 19 L, care va fi livrat la adresa selectata de tine chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda. In plus, tot la H2On, vei descoperi dozatoare de apa, purificatoare de aer, cele mai bune sortimente de cafea si de ceai de la Julius Meinl, LavAzza si illy, precum si espressoare profesionale care pot fi achizitionate sau inchiriate.

In cazul in care vrei sa descoperi mai multe despre materialele din care este facut un bidon cu apa de 19 L, cum se depoziteaza si in cat timp ar trebui consumat, ai ajuns unde trebuie. Iata care sunt raspunsurile pe care le cauti!

Bidonul cu apa de 19 L – cea mai sigura solutie pentru tine si cei dragi!

Intrebarile acestea nu reprezinta o simpla curiozitate, ci simbolizeaza grija pentru sanatatea ta si a celor din jur. Recent, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, alaturi de cercetatorii de la Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi au atras atentia asupra faptului ca apa si sucurile imbuteliate reprezinta un adevarat pericol pentru sanatate.

Principala problema intervine in cazul sticlelor de PET care, atunci cand sunt depozitate pentru timp indelungat si la temperaturi ridicate, elibereaza substante toxice, care prezinta un potential risc cancerigen.

Pentru a evita acest pericol, este recomandat sa te indrepti spre un bidon cu apa de 19 L, oferit de H2On. Pentru ca nu sunt confectionate din PET, acestea sunt cea mai buna alegere pentru sanatatea ta si a celor la care tii. Bidoanele H2On contin doar policarbonat si tritan, materiale 100% sigure pentru tine si cei dragi.

Conform antreprenorului roman care a pornit afacerea H2On, Nathaniel Geana, „apa de la H2On este microbiologic pura si nu este tratata prin clorinare, legea interzicand acest tip de tratament pentru apa de izvor. Bidoanele noastre cu apa trebuie depozitate la loc ferit de expunerea directa a razelor soarelui, la fel si dozatorul de la H2On. Continutul unui bidon trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la desigilare.”

In plus, bidonul cu apa de 19 L trebuie returnat catre H2On dupa utilizare, unde va fi reciclat corespunzator. Astfel, prin colaborarea cu H2On, atat persoanele fizice, cat si cele juridice vor contribui la protejarea mediului inconjurator!

Iar avantajele nu se opresc aici! Te poti bucura de produsele si serviciile H2On fara a fi nevoit sa achiti taxe de transport ori alte taxe extra. Aici vei gasi cele mai bune oferte pentru casa sau biroul tau si produse de calitate, care vor avea grija de sanatatea ta si a celor la care tii!Lasă un răspuns

Site creat de