Din Zona

Traficant de droguri prins în flagrant de poliţiştii din Cluj (VIDEO)

traficant droguri cluj

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Cluj-Napoca, au ridicat 41 de comprimate MDMA şi SANAX, 30 de plicuri cu substanţă pulverulentă şi cristalină, precum şi 300 de grame de substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive, de la un bărbat pe care l-au surprins în flagrant./ Cel în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv.

 La data de 5 august a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.,  au surprins în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, din Turda, având asupra sa 41 de comprimate MDMA şi SANAX, precum şi 30 de plicuri cu substanţă pulverulentă şi cristalină.

Totodată, în urma verificărilor, de la acesta au mai fost ridicate 300 de grame de substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Cel în cauză a fost reţinut sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 6 august a.c., instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.Lasă un răspuns

Site creat de