Social & Cultura

Trandafirul criogenat: cel mai expresiv mod de a-ți arăta iubirea

trandafir criogenat

Un trandafir criogenat reprezintă modul simbolic inedit prin care îi poți declara persoanei iubite dragostea veșnică. Pentru că urmează două sărbători dedicate iubirii, Valentine`s Day și Dragobetele, ne-am gândit să venim spre tine cu o sugestie creativă și extrem de practică.

Pe lângă simbolistica pe care o are, trandafirul criogenat este un element de decor ce va înfrumuseța orice suprafață și va atrage toate privirile prietenilor, rudelor sau musafirilor ce-ți vor trece pragul casei.

Așadar, dacă vrei să faci un cadou incitant și sugestiv partenerei tale, descoperă acum gama de trandafiri criogenati de la Maison d’Or, iar din acest articol află toate informațiile de care ai nevoie desp el.

Durata de viață a unui trandafir criogenat

Primul lucru de-a dreptul impresionant la trandafirul criogenat este durata de viață îndelungată a acestuia. În funcție de condițiile în care este păstrat și îngrijit, durata de viață poate suferi unele modificări, însă cupola în care este dispus îi aproximează o durată de aproximativ 25 de ani. Toate femeile iubesc cadourile simbolice, adoră tot ce înseamnă frumos și sunt cele mai fericite atunci când primesc flori. Un trandafir criogenat este o amintire peste timp a momentelor de fericire și răsfăț.

De ce să alegi un trandafir criogenat?

Există numeroase motive pentru care trebuie să comanzi un trandafir criogenat pentru o persoană dragă. Cunoscuți și sub denumirea de trandafiri nemuritori, aceștia au luat amploare în ultimii ani, iar tehnologia lor de conservare se află în continuă dezvoltare. Din cauza acestui proces în care practic se stopează maturizarea florii, pentru ca aceasta să își păstreze aspectul deosebit și proaspăt cât mai mult timp, în medie, doar 30% dintre flori îndeplinesc standardele impuse de aceasta. De regulă, florile alese trebuie să aibă un aspect impecabil și o calitate foarte mare.

Avantajele trandafirilor criogenați:

Trandafirii criogenati își păstrează aspectul natural, perfect și fără să se ofilească timp de 25 de ani.

  • Trandafirii criogenati nu au nevoie de o îngrijire deosebită.
  • Florile criogenate nu trebuie să fie udate și nu au nevoie de pământ.
  • Petalele trandafirilor criogenati nu se scutură.
  • Florile criogenate își păstrează nealterată culoare.
  • Pe parcursul transportului, chiar și unul îndelungat, floarea rezistă.
  • Singura ” pretenție” a florilor criogenate este că trebuie să fie ferite de razele directe ale soarelui.
  • Dacă vei pleca fie pentru o perioadă scurtă sau lungă de timp, poți sta fără grijă pentru că floarea va rămâne la fel de frumoasă.

Trandafirii roșii sunt mesagerii clasici ai dragostei. Nu există un mod  mai romantic de a spune ” te iubesc” decât oferind această floare. Surprinde-ți jumătatea, daruindu-i o floare ce se va transforma într-una dintre cele mai frumoase amintiri.

Photo by Sergey Semin on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de