Uncategorized

Transilvania Tuning Show la Cluj – eveniment dedicat pasionaţilor de maşini modificate

Transilvania Tuning Show

Pe 16 şi 17 aprilie va avea loc la Cluj-Napoca prima ediţie a Transilvania Tuning Show. Evenimentul dedicat pasionaţilor de automobile va avea loc la Cluj Arena.

Transilvania Tuning Show da startul în anul curent la concursurile dintre pasionaţii de mașini modificate. Vizitatorii vor putea admira un număr de peste 60 de mașini „tunate” care se vor întrece în concursul de frumusețe. Mai mult, vor fi expuşi „monştrii” pregătiți pentru teren accidentat – Off Road, iar la final va putea fi urmărit concursul de mașini radiocomandate – RC Drift, o primă etapă a unei competiţii naționale.

De asemenea, clujenii vor putea asista la bătălia decibelilor în prima etapă a Campionatului Național dBDrag Racing România 2016, concurs unde deţinătorul mașinii cu sistemul audio cel mai puternic învinge.

Organizatorii vor aşeza la pupitrul scenei amenajate, pe toată durata acestui weekend, DJ-i din zonă: DJ Waren, Even Steven, Bogdan Mărginean, Dan Medesan, Saxomike. Surprizele nu se vor opri aici însă. Vor fi multe activități pe parcursul celor două zile.

Organizatorii alături de partenerii lor va invită să luați parte la acest prim eveniment de tuning din România în anul 2016, care pune din nou lumina reflectoarelor asupra Clujului și captează atenția tuturor iubitorilor de automobile din întreaga țara” au transmis organizatorii.

Preţul unui Bilet costa: 15 RON (se achiziţionează de la intrare). Copiii cu vârsta până la 14 ani beneficiază de intrare gratuită însoţiţi de un adult.Lasă un răspuns

Site creat de