Timp liber, Important

Transylvania Music Event organizează la Cluj primul Retro Party în Tramvai din Romania

Retro Party În Tramvai

Vineri, 3 iunie se deschid ușile la primul Retro Party în cel mai nou tramvai din Cluj-Napoca, SWING. Evenimentul de mâine reprezintă încălzirea pentru cel mai mare retro party din Romania, We Love Retro, care va avea loc pe data de 16-17 iunie la Sala Polivalenta. Mai mult organizatorii vor sa promoveze mersul cu transportul în comun, în detrimentul transportului cu mașina. Atmosfera va fi întreținută de Paulie, co-fondatorul evenimentelor „I Love The 90`s” care s-au desfășurat în localuri ca și Gazette sau Flying Circus PUB.

Ce trebuie să știți despre Retro Party În Tramvai:

– tramvaiul pornește la ora 20:00 de la stația Minerva pe ruta: stația Sala Polivalentă – stația Barițiu – ajungând înapoi în stația Minerva

– o cursă durează aproximativ 50 minute

– tramvaiul va face 3 ture a câte 40 minute

– accesul se face pe baza biletului sau abonamentului CTP

Totodată, vineri 3 iunie va avea loc „One Day Sale”. Pe parcursul zilei de vineri veți putea profita de oferta care vă oferă bilete pe zile la We Love Retro la un preț cu totul special!

16 iunie (We Love Rock Day) – Bilet la 60 lei

17 iunie (We Love The 90’s Day) – Bilet la 49 lei

*Această ofertă este valabilă doar pe data de 3 Iunie offline la Cinema Florin Piersic sau online pe biletmaster.ro

bilete we love retroTransylvania Music Event aduce la Cluj, artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy.

Un festival care a crescut de la an la an, Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală a Tineretului în 2015. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă a municipiului Cluj-Napoca și va folosi din plin arhitectura și designul spațiului, care îl va completa cu decoruri tematice WE LOVE RETRO.Lasă un răspuns

Site creat de