Din Oras

Trei clujeni, recompensaţi de Poliţia Cluj pentru spiritul civic de care au dat dovadă (FOTO)

DSC 0062

În săptămâna prevenirii criminalităţii, pentru promovarea spiritului civic şi încurajarea actelor prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale, trei cetăţeni au fost recompensaţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj pentru conduita adoptată.

Astăzi, în contextul Săptămânii prevenirii criminalităţii, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a invitat, la sediul unităţii, trei cetăţeni din municipiul Cluj-Napoca pentru a le adresa mulţumiri privind modul activ în care au ales să vină în sprijinul comunităţii.

Astfel, în cadru festiv, celor trei clujeni le-au fost înmânate diplome, în semn de apreciere pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi sprijinul acordat instituţiei Poliţiei în soluţionarea cu celeritate a unor fapte antisociale.

În fapt, cei trei au reacţionat şi au sesizat Poliţia, cu promptitudine, în momentul în care au luat la cunoştinţă că în apropierea lor sunt sustrase materiale de construcţii dintr-un depozit, acestea fiind transportate cu un autovehicul. Astfel, au înlesnit acţiunea poliţiştilor în stoparea activităţii infracţionale, recuperarea prejudiciului, identificarea făptuitorilor şi luarea măsurilor legale faţă de aceştia.

Cu această ocazie, după ceremonia de acordare a diplomelor, celor trei le-a fost prezentat şi sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, cu principalele structuri poliţieneşti.

Poliţiştii clujeni mulţumesc cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii, siguranţa socială fiind o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional.Lasă un răspuns

Site creat de