Uncategorized

Trei evenimente importante in acest weekend la Cluj

cluj

Trei evenimente importante au loc, în acest weekend, la Cluj-Napoca în cadrul programului Capitalei Europene a Tineretului.


 

Generația care schimbă regulile își dă întâlnire weekendul acesta la cea mai nonconformistă conferință cu și despre tineret, Blink – The Youth Conference.

20 de speakeri, lideri în domeniile lor de activitate, vor face cunoștință cu tinerii Clujului, își vor prezenta pasiunile pe care au reușit să le transforme în soluții smartpentru comunitățile din care fac parte.

BLINK_SpeakeriDeschiderea oficială va avea loc vineri, 20 noiembrie, de la ora 18:00, la Cluj Arena, în Sala de Conferințe (etajul 1). Blink se desfășoară între 20-22 noiembrie.

 

Bilete mai pot fi achiziționate online până vineri la ora 16:00, direct la eveniment după aceea sau, dacă te simți norocos, poți încerca concursul de pe pagina de Facebook a Capitalei Europene a Tineretului, apăsând butonul mov de mai jos.


Numai în acest weekend, 20-22 noiembrie, ai reducere de 30% la toate categoriile de bilete pentru expoziția OUR BODY – Universul Interior.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” se afla în premieră la Cluj-Napoca! După ce-a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” si-a deschis porțile la Iulius Mall Cluj la jumatatea lunii iulie.

expozitie our body cluj

Peste 200 de exponate te vor ajuta să vezi direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase solicită funcțiile corpului.

Clujenii pot descoperi, într-o manieră educativă unică, fascinantul univers interior al corpului uman și modul în care funcționează, cu ajutorul a peste 200 de exponate – corpuri umane reale.

Sub pielea noastra, o serie de sisteme complexe si organele lor coopereaza, secunda dupa secunda, pentru a ne mentine sanatosi, in viata. Expozitia ne aduce o viziune tridimensionala asupra acestor sisteme – de la piele la oase, de la cap la deget – totul punand accent pe luarea de decizii informate despre sanatate si mod de viata.

Expoziția este deschisă până marți, 29 decembrie 2015.


 

Cel de-al treilea eveniment marca Libero Events din programul Cluj 2015 se desfășoară în acest weekend, 20-22 noiembrie. Touristica – târgul de turism,unde ai reduceri pentru sezonul de iarnă și pentru vara anului viitor.
În plus, îți poți face rezervare pe loc, chiar la Polus Center.

touristica cluj

Târgul de Turism Touristica se desfășoară în două ediții pe an, una de vara si alta de iarna oferind posibilitatea experţilor din domeniu, de a prezenta, promova şi a vinde cât mai multe vacanţe, într-un cadru informal și plăcut.

La fiecare editie sunt prezentate oferte de vacanta pentru vacanţa atât din România cât şi din străinătate, in functie de sezon, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, luna de miere, turism de tratament etc.

Vizitatorii sunt întâmpinaţi de profesionişti ai domeniului pentru a-şi alege destinaţia pentru vacanţă, tombole şi alte surprize.

In perioada targului se aplica reduceri considerabile pentru cei care isi rezerva vacanta, pe loc !

Targul poate fi vizitat de vineri pana duminica intre orele 10:00 – 22:00.Lasă un răspuns

Site creat de