Social & Cultura

Trucuri vestimentare pentru doamne și domnișoare

diy fashion

Femeile sunt considerate a fi reprezentantele sexului frumos. Ei bine, această trăsătură definitorie presupune că doamnele și domnișoarele sunt caracterizate de rafinament, eleganță și feminitate. De asemenea, nu este un subiect tabu faptul că toate damele își doresc să abordeze un stil cât mai unic atunci când trebuie să participe la un eveniment.

Indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez sau o altă petrecere, achiziționarea unor rochii de gala reprezintă un aspect definitoriu. Orice femeie adoră să fie admirată sau lăudată pentru frumusețea ținutei sale. Din acest motiv, magazinul online dyfashion.ro vine cu numeroase soluții, care să le ajute pe acestea să iasă în evidență și să surprindă prin vestimentație.

Cum alegi cele mai potrivite rochii de gală?

Rochiile sunt acele elemente care oferă oricărei doamne sau domnișoare un plus de feminitate și, de asemenea, sugerează creativitatea și spiritul inovativ de care aceasta dispune. În ultimii ani, o mare parte dintre femei au decis să își confecționeze rochii pe comandă la diverse ateliere de croitorie, însă s-au convins că nu este o alegere indicată: ajungeau să cheltuie mult mai mult decât dacă ar fi cumpărat o rochie similară, iar manopera era îndoielnică, produsele deteriorându-se chiar și după o singură purtare.

diy fashion 2

Alegerea unei rochii de gală pe măsura așteptărilor trebuie să țină cont de o serie de trucuri vizuale, așa cum ne explică cei de la dyfashion.ro:

  • Nu oricărei femei i se potrivesc toate modelele de rochii elegante. Un astfel de articol vestimentar trebuie să fie ales după înălțime, dimensiuni, tipul de siluetă, culoarea părului, a ochilor și a tenului. De exemplu, o femeie care are brațele mai voluminoase va fi mult mai avantajată de o ținută cu mâneci lungi sau trei sferturi decât de rochiile cu bretele subțiri.
  • Contează extrem de mult materialul din care piesa de îmbrăcăminte este confecționată. Dacă acesta nu scoate în evidență trăsăturile frumoase ale corpului, atunci oricât de irezistibil ar fi modelul unei rochii, nu este o achiziție smart.
  • Unele magazine online afișează pe site-ul lor de prezentare imagini nerealiste ale produselor din gama lor de oferte. De aceea, femeile pot fi dezamăgite de o asemenea achiziție, care în realitate nu corespunde deloc cu ce aștepta, de fapt, să primească. Bineînțeles, nu este și cazul echipei dyfashion.ro, care se axează întâi pe calitate și apoi pe profituri.
  • Focusarea ținutei pe atuurile corpului, în așa manieră încât să se omită elementele nefavorabile
  • Accesorizarea atentă a rochiei de gală, astfel încât să nu supraîncarce ținuta, dar să dea dovadă de autenticitate. Acest aspect este extrem de relevant, mai ales atunci când două sau mai multe femei poartă același model de rochie (de exemplu, în cazul domnișoarelor de onoare, mireasa poate să aleagă aceeași rochie pentru acestea) și fiecare femeie trebuie să se remarce prin stilul său unic.
  • Dimensiunea rochiei nu este, sub nici o formă, un aspect de neglijat. O rochie scurtă poate să evidențieze niște picioare lucrate și lungi, însă poate și să accentueze că o femeie este minionă.

Orice femeie, interesată să arate cât mai bine pentru evenimentul la care urmează să ia parte, poate să se folosească de aceste mici trucuri evidențiate mai sus. De asemenea, pentru a-și forma o idee, poate consulta oferta de rochii de gală de pe pagina online dyfashion.ro.

 Lasă un răspuns

Site creat de