Timp liber, Important

Trupa Comedy Zebra Show ajunge pentru prima dată la Cluj cu un spectacol plin de umor şi originalitate

Trupa Comedy Zebra Show ajunge pentru prima dată la Cluj cu un spectacol plin de umor şi originalitate

Asociația Apartenența, în colaborare cu trupa Comedy Zebra Show, vă invită la un spectacol de stand-up, cu drag, din inima Moldovei.

În data de 25 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, va avea loc primul spectacol dedicat clujenilor, adus de trupa Comedy Zebra Show, tocmai de la Chișinău.

Băieții de la Comedy Zebra Show pot fi ușor recunoscuți, mai ales după prestațiile lor pline de umor și originalitate, în cadrul emisiunilor iUmor.

Glumele lor oscilează între alb și negru, așa cum sunt dungile unei zebre. Fiind inspirate din realitate, pe alocuri piperate, glumele băieților de la Comedy Zebra Show, au fost apreciate în repetate rânduri atât de public, cât și de jurații iUmor. Comedy Zebra Show a ajuns în finala programului datorită votului publicului.

Fiind prima trupă de comedie în limba română, din Republica Moldova, Comedy Zebra Show și-a creat cu multă perseverență un nume în lumea umorului și a susținut în ultimul an numeroase spectacole atât în România, cât și peste hotare.

Clujenii sunt invitați să petreacă o seara relaxantă, să râdă mult și cu poftă, în data de 25 noiembrie, când trupa ajunge, pentru prima dată, în Transilvania.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate online, pe site-ul: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47005505/Comedy-Zebra-Show și la Agenția de Bilete a Teatrului Național (Piața Ștefan cel Mare nr. 14). Acest eveniment nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani.

Spectacolul este organizat de Apartenența – o organizație neguvernamentală, apolitică și independentă, înființată la inițiativa unui grup de tineri originari din Republica Moldova, care dezvoltă proiecte cu impact cultural, educațional și social în Cluj-Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de