Sport, Important

Trupa T-Rex by TDance din Cluj-Napoca s-a calificat în finala World of Dance din Los Angeles

tdance

Competiția World of Dance Romania Qualifier, aflată la cea de a doua ediţie în Cluj-Napoca și-a desemnat câștigătorii. Anul acesta, juriul a fost format din top 10 dansatori și coregrafi profesioniști din Europa: Mecnun Giasar, Kevin Paradox, Zacc Milne, Blaakow, Baiba Klints, Emanuele Battista și Giulia Salvatore.

La final, câștigătorii desemnați pe locurile I au primit premii în bani (în valoare de 2000 $), trofee și diplome.

Mai mult, 3 echipe de dansatori (Full Out, D.Side Fam și T-REX by TDance) au reușit obțină peste 85 de puncte și să se califice în FINALA World of Dance din Los Angeles, care va avea loc sâmbătă, în 22 iulie 2017, la Pasadena Convention Center – L.A, SUA. Aflați printre finaliști, clujenii se mândresc cu Locul III, obținut de echipa T-REX by TDance, care, de altfel, îi va reprezenta în SUA.

Podiumul WOD Romania 2017 arată în felul următor:

  • CHOREOGRAPHY

Youth Division

Locul I: 1St Class

Locul II: BDS Crew

Locul III: Black&White Squad

Upper Division

Locul I: Full Out

Locul II: D.Side Fam

Locul III: T-REX by TDance

  • BATTLE

Hip Hop – Locul I: SID – Robert Tatoi

Dancehall – Locul I: Irene Soul Squad

All Styles – Locul I: SID – Robert Tatoi, Alexandra Deliu.

IMG 9368

Anul acesta am fost copleșiți de magnitudinea evenimentului și de temele excelent alese, de costumații, coregrafii, spectacol, culori și de prezența scenică… totul a fost fantastic! Clujul a devenit capitala dansului datorită vouă, a oamenilor frumoși din România și nu numai. Felicitări tuturor participanților calificați în această competiție și, evident, felicitări trupelor premiate. Ați creat un show de excepție! Mulțumim pentru că ați luat parte la acest eveniment global și că ne-ați dezvăluit din talentul vostru artistic, indiferent de unde ați venit.” a declarat Freetzy Laszlo Kun, organizatorul World Of Dance Romania Qualifier.

World of Dance Romania Qualifier, cea mai prestigioasă Competiție Internațională de Dans Urban din Europa de Est s-a desfășurat la Cluj-Napoca! Evenimentul a avut loc sâmbătă, în 22 aprilie 2017, la Casa de Cultură a Studenților și a adunat peste 500 de dansatori și încă pe atâția spectatori, cu toții pasionați de ceea ce înseamnă cu adevărat street-dance-ul. World Of Dance Romania Qualifier este un eveniment organizat de Școala de dans Transylvania Dance Academy din Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Transylvania Dance Academy este cea mai prestigioasă școală de street dance din România și organizează frecvent evenimente care au ca public țintă tinerii pasionați de dans, unde aceștia să își poată arăta talentul și să întâlnească coregrafi renumiți de la care să învețe cum să devină cei mai buni dansatori. Atelierele de dans organizate de Transylvania Dance Academy, au drept instructori – dansatori internaționali, iar de-a lungul anilor, la evenimentele T-Dance au participat dansatori din peste 10 țări.

World of Dance este cea mai prestigioasă competiţie de Urban Dance din lume, ce adună mai mult de 100.000 de dansatori, din peste 25 de țări organizatoare, de pe 4 continente: America de Nord, Europa, America de Sud şi Asia.
Word of Dance Romania Qualifier, deşi se află doar la a doua ediţie, adună cei mai buni dansatori de profil din Europa de Est, fiind singura ţară organizatoare din regiune. Anul acesta au perfomat trupe şi dansatori profesionişti din România, Cehia, Ungaria, Polonia, Ucraina şi Albania.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de