Timp liber, Important

Trupa VAMA va concerta la festivalul UNTOLD

vama

Una din cele mai iubite trupe romanesti, VAMA va urca pe mainstage-ul UNTOLD inaintea unui headliner international. VAMA aduce la Cluj-Napoca, pe scena principala UNTOLD un show exclusiv vineri, 4 august, incepand cu ora 20:30.

Pentru UNTOLD, Vama pregateste un spectacol special pentru care a inceput deja repetitiile si pentru care va colabora cu unii dintre cei mai buni specialisti internationali in ceea ce priveste show-ul de lumini si imagini. Festivalierii vor avea sansa sa asculte in exclusivitate piese de pe viitorul album in limba engleza intr-un playlist ‘one time only’. In plus, Vama a inceput deja discutiile cu un DJ de talie internationala alaturi de care formatia isi propune o colaborare inedita pe scena UNTOLD.

Pentru noi e foarte clar ca muzica nu se mai imparte in genuri. Asistam la o revolutie. Au ramas doar emotiile, iar genurile se amesteca. Din acest motiv prezenta la un festival precum UNTOLD , unde putem sa ne infatisam in fata unui public foarte divers care asculta genuri muzicale variate este o oportunitate cu care nu ne intalnim in fiecare zi. Exista o segmentare foarte mare si lucrul asta ne face foarte constineti de faptul ca s-ar putea sa ne potrivitm acolo. Muzica noastra nu poate fi arondata neaparat unui gen. Ne place sa facem un slalom printre genuri si asta este foarte important pentru noi, ne tine in viata, chiar daca ne simtit cateodata vinovati ca nu suntem tributari unui singur gen consistent. Doar ca lumea se schimba si noi speram sa ne schimbam odata cu ea. Asa ca, in speranta ca oamenii vor fi bucurosi sa auda jumatate de album in engleza de la VAMA, asteptam cu infrigurare sa oferim oamenilor un show de muzica, lumini si VJing. Ne vedem la UNTOLD!” a declarat Tudor Chirila, solistul formatiei VAMA.

DUPA UNTOLD, VAMA PORNESTE PRIN TURNEU IN MAREA BRITANIE!

In aceasta toamna VAMA va lansa primul album al formatiei integral in limba engleza produs de James Lewis, un producator muzical din Marea Britanie. La scurt timp dupa evenimentul de lansare, din 12 octombrie de la Sala Polivalenta, VAMA va porni intr-un turneu de promovare in Marea Britanie. De asemenea, in planul formatiei se regasesc mai multe showcase-uri si festivaluri internationale. UNTOLD, premiat drept cel mai bun festival din Europa in 2015, reprezinta, astfel, un pas firesc prin care VAMA isi doreste sa prezinte noul album atat in fata publicului roman, cat si in fata unei audiente internationale.

Edy Chereji, director de marketing si comunicare UNTOLD: „Chimia dintre UNTOLD si VAMA s-a nascut inca din 2016, atunci cand Tudor a ales sa le vorbeasca tinerilor despre importanta educatiei, sustinand asltfel campania noastra, Bac de 10! De atunci, fanii festivalului au primit cu caldura mesajele trupei, iar asta este o dovada clara ca VAMA este poate cea mai indragita trupa romaneasca, la ora actuala. Suntem bucuroasi sa-i avem in line-up-ul din acest an, cu un show 100% pregatit special pentru festival, si suntem mandri ca succesul international al trupei VAMA, poate incepe cu UNTOLD!4 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de