Timp liber

Turneul Mindshow by Vlad Grigorescu ajunge la Cluj-Napoca

Vlad Grigorescu

Just For Fun Events, în colaborare cu Meaningful, vă invită sâmbătă, 18 martie, de la ora 20 la Cinema „Florin Piersic”, la un show de mentalism, magie și comedie, pus în scenă de Vlad Grigorescu.  Turneul MindShow ajunge la Cluj-Napoca!

MindShow este un spectacol care se va juca cu mintea ta și te va lăsa cu gura căscată! Magie combinată cu tehnologie multimedia, multă imaginație, umor, interactivitate și un mesaj puternic. Acestea sunt ingredientele care fac din MindShow o experiență LIVE unică.

Spectatorii interacționează și devin parte esențială din spectacol. Alegerile lor pot să schimbe felul în care acesta decurge. Se vor citi gânduri, se va prezice fiecare mișcare și cei prezenți vor experimenta lucruri care par imposibile.

Just For Fun Events este o companie cu o experiență vastă în ceea ce privește organizarea de show-uri de Stand-Up Comedy, spectacole de magie și mentalism, dar și diverse concerte la nivel național.

Meaningful este o companie care se ocupă cu partea de resurse umane, promovare și cu organizarea de evenimente cultural-artistice, spectacole, petreceri și evenimente corporate.

Mai multe informații despre eveniment și bilete pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/157744981375859/

Show-ul se adresează minorilor peste 12 ani.Lasă un răspuns

Site creat de