Sport

Turului Ciclist al României va începe la Cluj-Napoca

Turului Ciclist al României va începe la Cluj-Napoca

Turul ciclist al României va lua startul, în acest an, din Cluj-Napoca.

Cea de-a 52-a ediție se va desfășura în perioada 11-15 septembrie 2019 și va avea cinci etape. Punctul de pornire este Clujul, iar cel de sosire – Bucureștiul.

Startul în Mica Buclă va fi dat de la Cluj-Napoca, plutonul urmând să încheie ziua la Sighişoara, după 177 km, în 11 seotembrie. Etapa a doua va avea loc pe 12 septembrie, între Braşov şi Focşani, pe 177 km. Etapa a treia este programată în data de 13 septembrie, de la Buzău la Târgovişte, pe 125 km. Penultima etapă etapă va duce plutonul de la Ploieşti la Piatra Arsă, pe un traseu de 124 km. Cursa se cu un circuit de 102 km, la Bucureşti, pe 15 septembrie.

Turului ciclist al României a fost câștigat în 2018 de către Serghei Ţvetcov.

În competiția din acest an s-au înscris 20 de echipe: Team Novak, Echipa Naţională a României, Giotti Victoria Palomar, Lokosphinx, Echipa Naţională a Slovaciei, Echipa Naţională a Republicii Modlova, Team Illuminate, Echipa Naţională a Serbiei, Echipa Naţională a Turciei, ASD Cycling Team Friuli, Kobanya Cycling Team, Pannon Cycling Team, Apple Continental Team, Lvov Cycling Team, Novo Nordisk Development Team, Voster ATS Team, Massi Kuwait, Echipa Naţională a Belarus, Trevigiani Phonix – Hemus 1896, Monkey Town A Bloc CT.Lasă un răspuns

Site creat de