Sport, Important

U-BT Cluj a câştigat Cupa României

U-BT Cluj a câştigat Cupa României

U-Banca Transilvania a câştigat, în această seară, Cupa României la baschet. Clujenii au învins în finală echipa CSM Oradea, scor 78 – 65.

Léo Meindl a terminat disputa cu 14 puncte, 6 recuperări și 6 assist-uri, fiind desemnat MVP-ul finalei. Akos Szentkuti s-a remarcat cu 8 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă și a primit premiul pentru cel mai bun jucător U23. 

Aceasta este cea de-a cincea Cupă a României câştigată de U-BT Cluj.

Pentru CSM Oradea aceasta a fost cea de-a șaptea înfrângere consecutivă în finala Cupei României.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

Este al doilea trofeu al sezonului. Sunt foarte fericit pentru băieții mei că au reușit să arate extrem de bine în seara asta. Nu conta adversarul, noi ne-am dorit foarte mult trofeul, cum de altfel ne dorim să câștigăm fiecare competiție din România. Băieții au arătat o motivație exemplară, caracter și fiecare jucător și-a făcut treaba înspre scopul nostru comun, și anume să câștige. Mă bucură apărarea pe care am etalat-o în această seară.Vom avea o pauză binemeritată, le voi da câteva zile libere, apoi vom începe munca pentru partea a doua a sezonului. Szentkuti este un jucător de perspectivă, matur pentru vârsta lui. Nu trebuie să îl uităm nici pe Lăpuște, care a jucat foarte curajos. Roschnafsky nu a intrat, dar e un tânăr de perspectivă. Mă bucur că s-au ridicat la nivelul competiției și ne-au ajutat să câștigăm. Nu avem de unde să știm dacă aceasta va fi și finala campionatului. Se mai pot întâmpla multe. Succesul depinde de mulți factori, noi momentan ne bucurăm și ulterior vom lua fiecare meci în parte, la victorie. 1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de