Important, Sport

U-BT Cluj a obţinut a opta victorie în actualul sezon al EuroCup

U-BT Cluj

U-BT Cluj a obţinut a opta victorie în actualul sezon al EuroCup

U-Banca Transilvania și-a revenit după eșecul de săptămâna trecută din BKT EuroCup și a obținut un rezultat pozitiv marți seara.

Alb-negrii au depășit-o pe Slask Wroclaw, ajungând astfel la 8 rezultate pozitive în actualul sezon. La final, tabela a indicat 80-76 în favoarea campionilor României. 

U-BT Cluj vs Slask Wroclaw l Round 11

U-BT Cluj vs Slask Wroclaw l Round 11

Posted by BKT EuroCup on Tuesday, December 12, 2023

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania: „Sunt bucuros că am obținut această victorie. Orice victorie în EuroCup contează mult. Realitatea este că am ajuns la un bilanț de 8 victorii și 3 înfrângeri, deci avem șanse foarte bune să ne calificăm mai departe. Evident, meciul nu a fost grozav din punctul nostru de vedere.

Nu am strălucit ofensiv, dar am reușit să ne păstrăm calmul și să marcăm puncte importante pentru a câștiga meciul. Mergem mai departe, trebuie să fim mai buni și lucrăm la acest lucru. Din păcate, Karel nu a mai putut evolua după pauză, a resimțit dureri la gleznă și nu am vrut să riscăm o accidentare.

Se va odihni, cu scopul de a fi refăcut total la următorul meci. Nu ne gândim încă la calificarea mai departe, mai sunt meciuri de jucat, vrem să rămânem concentrați și sănătoși. Nu vrem să întrăm în acele calcule inutile, luăm ce e mai bun din fiecare partidă și construim pentru a ajunge cât mai sus. Ne dorim și locul doi, e un obiectiv realist.

Referitor la Mihai Măciucă, este un jucător pe care ne bazăm, a primit minute acum deoarece a avut o evoluție consistentă împotriva Voluntariului. Nu trebuie să facem un caz special din asta, este un jucător important pentru noi, mai ales în România. Aștept să îmi confirme și să devină un jucător important și în EuroCup. E un băiat muncitor și are șanse foarte bune să joace la acest nivel.Lasă un răspuns

Site creat de