Sport, Important

U-BT Cluj debutează în forță în noul sezon cu o victorie categorică la Oradea: 87 – 67

U-BT cluj debutează în forță în noul sezon cu o victorie categorică la Oradea

U-Banca Transilvania a pornit cu dreptul în noul sezon, reușind să o învingă într-o manieră categorică pe CSM CSU Oradea. Confruntarea s-a desfășurat pe terenul bihorenilor, iar gruparea lui Mihai Silvășan a obținut o victorie cu scorul de 87-67. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania:

„Evident, sunt extrem de fericit pentru rezultatul acestui meci și pentru atitudinea arătată în teren. Știam ce înseamnă un meci la Oradea, mai ales eu sau jucătorii care au fost anul trecut în echipa noastră. Cred că am jucat un baschet de calitate, mai ales în apărare, unde i-am ținut pe orădeni doar la 67 de puncte, ceea ce este extraordinar.

Mă bucur pentru victorie și că am început cu dreptul. Ne-am dat o șansă extrem de mare să accedem în Final 8-ul Cupei României. Exact așa am făcut și programul în pregătire, să avem meciuri în zile consecutive. În amicale nu am reacționat atât de bine când am evoluat în zile consecutive, dar s-a întâmplat să o întâlnim atunci pe Panathinaikos. Le-am spus băieților că trebuie să avem grijă, să ne recuperăm și să jucăm un baschet de calitate și mâine.

U-BT Cluj o va înfrunta sâmbătă, tot la Sala Polivalentă din Oradea, pe Dinamo București.Lasă un răspuns

Site creat de