Important, Sport

U-BT Cluj s-a calificat în play-off-ul EuroCup

U-BT Cluj s-a calificat în play-off-ul EuroCup

U-BT Cluj s-a calificat în play-off-ul EuroCup

U-BT Cluj s-a calificat, miercuri seară , în play-off-ul EuroCup. Baschetbaliştii din Cluj au învins-o din nou pe Aris Salonic (Grecia) cu scorul de 90 – 74.

Astfel, din punct de vedere matematic, U-BT Cluj s-a calificat în play-off-ul EuroCup, deşi mai are câteva meciuri de disputat.

În acest moment, U-BT Cluj se afla pe poziţia a 3-a în grupa B din EuroCup. Clujenii au obţinut la 10 victorii şi 4 înfrângeri.

O altă performantă reuşită aseară este cea a antrenorului Mihai Silvășan care a ajuns la 300 de victorii ca antrenor al campioanei României.

Ce a declarat Mihai Silvășan după ce U-BT Cluj s-a calificat în play-off-ul EuroCup

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania: „Sunt foarte bucuros pentru această victorie și nu vorbesc prin prisma a ceea ce am obținut eu ca antrenor, ajungând la 300 de rezultate pozitive.

M-a bucurat felul cum au jucat băieții, pasiunea lor și efortul depus. Am jucat un baschet bun, iar în repriza a doua am controlat meciul. Am avut o intensitate remarcabilă. Este doar o victorie, mai avem 4 meciuri de jucat, dintre care 3 în deplasare.

Este un program dificil, însă ne vom concentra și vom lua totul pe rând. Probabil că suntem calificați în Play-Off, dar nu am făcut calcule. Conform mentalității noastre, demult nu ne mai facem calcule. Noi vrem să avem o atitudine bună și să câștigăm fiecare meci.

Pe de altă parte, este complicat să ții un sezon întreg în același ritm. Noi ne bazăm pe o intensitate ridicată și pe apărare agresivă. În viața fiecărei echipe există sincope. Până la urmă la final se trage linie și atunci vrem să avem un sezon de care să ne amintim cu plăcere. Sincer, nu știam că voi bifa victoria 300. Nu mă emoționează și nu mă interesează extrem de mult acest lucru. Mă bucur că pot să ajut acest club să obțină victorii.

În plus, sunt norocos că am această oportunitate, de a face parte din această echipă. Pentru mine, aceste lucruri contează cel mai mult. Mergem înainte, o iau ca atare și mă bucur că oamenii vorbesc despre acest aspect, însă pentru mine și victoria cu numărul 301 va fi la fel de importantă.

Karel Guzman are o entorsă, nu a putut evolua în repriza a doua. Probabil nu este ceva extrem de grav, se va odihni cu Laguna și va fi bine.
Lasă un răspuns

Site creat de