Important, Sport

U-BT Cluj va lupta cu London Lions pentru un loc în semifinalele EuroCup

U-BT Cluj cucereşte Cupa României

U-BT Cluj va lupta cu London Lions pentru un loc în semifinalele EuroCup

U-Banca Transilvania și-a aflat adversara din sferturile de finală ale BKT EuroCup. Baschetbaliștii noștri vor da peste London Lions în această importantă fază a competiției.

Partida va avea loc miercuri, 13 martie, la BTarena, iar fluierul de start se va da la ora 19:00.

Interesul este unul extrem de crescut pentru acest meci, astfel că biletele comercializate pe platforma online a clubului s-au epuizat în mai puțin de 3 ore.

Cei care nu au prins bilet mai au totuși o șansă! Ultimele 200 de bilete vor fi scoase la vânzare în ziua meciului, 13.03.2024, cu începere de la ora 12:00, la casieria de la BTarena.

De luat în calcul faptul că o persoană va putea achiziționa maximum 4 tichete.

London Lions s-a calificat în sferturile de finală ale EuroCup după ce a învins-o aseară, într-o manieră clară, pe Turk Telekom, scor 100-77. Britanicii au controlat în totalitate întâlnirea, marcând 60 de puncte până la pauză. Deși Wallace și Palmer s-au străduit să limiteze din diferență, London Lions a oferit o prestație convingătoare și nu a întâmpinat emoții.

Din tabăra viitorilor noștri adversari s-a remarcat pivotul Gabe Olaseni, care a izbutit 18 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. Cel mai bun marcator al învingătorilor a fost însă David Nwaba, autor a 19 puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri.  

U-BT Cluj va lupta cu London Lions


Lasă un răspuns

Site creat de