Sport, Important

”U” Cluj este campioana României la rugby în 7

”U” Cluj este campioana României la rugby în 7

Universitatea Cluj a devenit campioana României la rugby în 7 după ce a câștigat, fără înfrângere și cel de al treilea și ultimul turneu,  desfășurat sâmbătă și duminică pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf din București.

Elevii lui Cristian Săuan au trecut, în prima zi, în Grupa A de: CSU Arad cu 55 – 0, RC Grivița UNEFS București cu 35 -12 iar în meciurile de clasament au dispus duminică de CSM Constanța cu 42-26, RC Bârlad cu 38-14 și în ultimul meci, de CSM Galați cu 24-5.

”U” Cluj a este astfel Campioana Națională a României cu un record de 16 meciuri fără înfrângere în cele trei turnee și cu maximum de puncte la finalul competiției.

După acest succes, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Da, reușim să terminăm și ultimul turneu fără înfrângere. Într-adevăr trei turnee foarte reușite. Ne bucurăm foarte mult pentru acest rezultat, un rezultat care de fapt a bifat două performanțe. Prima este că am reușit sa ne clasăm pe locul întâi iar a doua este că am terminat toate cele trei turnee fără nici o înfrângere. Felicitări tuturor băieților pentru atitudinea de învingători de care au dat dovadă până la capăt, este o calitate imensă acest sport. Bravo lor! Au muncit mult pentru fiecare rezultat și cred că am obținut pe merit maxim din ceea ce ne-am propus. Felicitări și mulțumiri tuturor celor care ne susțin și cred în echipa de rugby.”Lasă un răspuns

Site creat de