De Vazut

UBB Cluj pune la dispoziţie peste 1000 de locuri de cazare în cămine în perioada festivalului UNTOLD

camin studentesc untold festival cluj

Universitatea Babeș-Bolyai pune la dispoziția celor care doresc să se cazeze în Cluj-Napoca, în perioada 1 – 10 august (în perioada 3 – 6 august va avea loc festivalul UNTOLD), peste 1.100 de locuri în regim hotelier.

Locurile sunt situate în căminele proprii ale UBB și au tarife diferite, în funcție de nivelul de confort oferit.

Astfel tariful stabilit pentru un loc în camere cu trei paturi, baie proprie şi oficiu de gătit comun este de 109 lei / noapte, în timp ce cazarea în căminele cu cinci locuri în cameră, baie și oficiu de gătit comune costă 76,30 lei / loc / noapte. Cei care vor dori să se cazeze în camere cu două paturi, baie proprie şi oficiu de gătit comun vor plăti 110 lei+TVA / loc / noapte.

Persoanele care doresc să se cazeze în camerele oferite de Universitatea Babeş-Bolyai trebuie să transmită o solicitare în acest sens la adresa de e-mail social@ubbcluj.ro. Cererea trebuie să fie însoţită de o copie a documentelor de identitate (carte de identitate sau paşaport) pentru fiecare dintre persoanele care vor fi cazate, iar persoanele sub 18 ani se pot caza doar dacă sunt însoțite de un adult.

După înregistrarea cererii solicitanţii vor primi, tot prin e-mail, informații referitoare la plată, aceasta urmând să fie efectuată în avans,  pe platforma de plăți online a UBB.

Cea de-a treia ediţie UNTOLD vine cu o nouă poveste! A fost afişat şi programul pe zile (VIDEO)

Artistul britanic John Newman revine pe scena UNTOLD

UNTOLD continuă campania „Transilvania All Inclusive” prin care îşi propune să transforme tărâmul lui Dracula în cel mai mare resort din lume

Restricţii de circulaţie în Cluj cu ocazia organizării festivalului UntoldLasă un răspuns

Site creat de