Din Zona

Uber ajunge azi în Timișoara – al patrulea oraș Uber în România

Stefan rider 0 TM 1 1

Începând de azi, ora 13:00, Uber este disponibil și la Timișoara.

Timișorenii, turiștii și oamenii de afaceri care vizitează orașul vor să folosească Uber: aplicația a fost deschisă de peste 3.000 de ori doar în ultimele șase luni, mai ales la aeroport. Toți cei care nu au încercat Uber până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 30 de lei, dacă își fac un cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul TIMISOARA.

Cu patru orașe și peste 140.000 de utilizatori, România este a doua țară ca importanță strategică pentru Uber în Europa Centrală și de Est, după Polonia, unde serviciul are peste 300.000 de utilizatori și este prezent în nouă orașe.

Orașele continuă să se dezvolte, dar opțiunile de mobilitate au rămas aceleași. Cu Uber, oamenii au încă o alternativă pentru a ajunge în siguranță acasă, la serviciu sau pentru a descoperi pur și simplu orașul, dacă sunt în vizită. Timișoara va fi gazda a sute de mii de turiști în următorii ani – oferind un serviciu modern și digital, vrem să ne aducem contribuția la un oraș dinamic, conectat și plin de viață, pregătit pentru 2021”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Primul timișorean care a încercat serviciul este Stefan Szakal, antreprenor local care a pus bazele mai multor afaceri în domeniul industriilor creative, printre care X3 și [e-spres-oh]. Este și membru fondator și președinte al Asociației Ctrl-D, prin intermediul căreia derulează mai multe proiecte cum ar fi estudent.ro – platformă de cursuri pentru elevi de liceu, sau conferințe în domeniul educației și carierei. „Era și timpul. Timișoara avea nevoie de încă o alternativă. Uber e un serviciu pe care îl folosesc mult atunci când sunt în străinătate. L-am folosit în Statele Unite, în Londra, în Paris sau în Viena. Ca turist, îl folosesc cu plăcere pentru că știu înainte, cu aproximație, cât am de plătit, sunt mereu pe hartă și nu îmi trebuie numerar. Mă bucur că acum îl pot folosi și acasă.”

 

Tarifele Uber în Timișoara:

Tarif de bază Pe minut Pe kilometru Tarif minim Tarif de anulare

(dacă pasagerul anulează cursa după 5 minute)

1,75 lei 0,3 lei 1,75 lei 7 lei 6 lei

 

 

Astfel, o cursă de la gară până la Piața Unirii va fi de aproximativ 9 lei, în condiții de trafic normal.

Tot ce trebuie să știi pentru a merge cu Uber în Timișoara chiar din prima zi

  • Descarcă din timp aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ți cont aici.
  • Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranță.
  • Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uberul tău vine spre tine, în timp real.
  • La destinație, nu mai e nevoie de altceva. Plata se face electronic prin aplicație și nu trebuie să lași bacșiș.
  • Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei – suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație. De asemenea, facturile fiscale pot fi accesate intrând în contul tău pe uber.com/mytrips (click pe cursă, click pe ‘vezi detalii și apoi ‘descarcă factură’).


Lasă un răspuns

Site creat de