Uncategorized

Uita de Facebook! Reteaua devenita virala printre tinerii din Romania – fondata de trei studenti

Intersect

Ti s-a intamplat si tie sa vezi la metrou baiatul cu cei mai frumosi ochi albastri sau fata cu cel mai naucitor zambet si sa nu indraznesti sa ii vorbesti? Ai sperat in fiecare zi dupa acea zi ca programele voastre se vor intersecta din nou si va veti revedea, iar tu vei avea mai mult curaj?

Generatiile se schimba, timiditatea nu.

Intersect este o noua retea sociala virala in licee si facultati, cu peste 100.000 de utilizatori, din care 70.000 din Bucuresti. Are retentie de 75%, peste jumatate din utilizatori o folosesc patru zile pe saptamana, iar o treime de patru ori pe zi!

Aplicatia iti recomanda prieteni noi cu care te-ai intersectat in diverse locuri de-a
lungul zilei. Este un leac impotriva timiditatii si o sansa de comunicare cu persoane pe care le-ai vazut in realitate.

Acum, daca iti zambeste baiatul cu cei mai frumosi ochi albastri sau fata cu cel mai naucitor zambet la metrou sau la cafenea, poti intra pe Intersect si va veti gasiti reciproc.

Chiar daca nu aveai aplicatia instalata, te vei putea teleporta inapoi in timp in locul in care v-ati intersectat initial. Iar daca o aveati amandoi, veti fi recomandati automat ca prieteni.

Odata ce ai Intersect, primesti recomandari de prieteni in fiecare zi.

IntersectPersoanele de pe Intersect sunt mai relevante decat cele recomandate de Facebook, fiind doar tineri din locurile in care ai fost de-a lungul zilei, in viata reala (metrou, cafenea, autobuz, mall, concert etc.).

Daca v-ati vazut si v-ati placut, dar nu ati apucat sa vorbiti, cu ajutorul aplicatiei o sa va puteti cunoaste in cazul in care amandoi veti fi de acord.

Creatorii Intersect sunt trei tineri studenti in Bucuresti (Laurentiu Ion, Alex Dobrin, Bogdan Tirca) care au dus conceptul in San Francisco si au pornit o runda de finantare ce evalueaza Intersect la cel putin 3 milioane de dolari. Ideea la venit de la o emotie reala, caci si informaticienii sunt oameni. 🙂

Ei si-au dat seama ca fiecare a trait o experienta asemanatoare: metrou aglomerat, o fata draguta, priviri pe furis, fiecare cu telefonul lui, nicio solutie de interactiune alta decat curajul, metroul a ajuns in statie, curajul a ramas pe loc si ea dusa a fost. Experienta ia lasat cu un scenariu de film sau in cazul lor, de aplicatie si intrebarea: daca ea era “the one” si eu am pierdut-o?

Asa ca acum doi ani, Laurentiu, Bogdan si Alex siau propus sa gaseasca solutia.
In fiecare zi se pierd conexiuni din cauza barierelor sociale impuse de societate, care descurajeaza vorbitul in spatiul public intre persoanele care nu se cunosc, chiar daca intre acestea exista o conexiune. Asta este o problema si nu ne vom opri pana nu o vom rezolva pentru intreaga lume” a declarat Laurentiu Ion, fondator Intersect.

Intersect este o aplicatie pentru oameni cu al saselea simt, ce se pot vedea fata in fata pentru cateva secunde, iar apoi vor sa transforme clipa aceea intr-un moment prielnic pentru un salut.

Merita sau nu sa acordam o sansa zambetelor frumoase?

Descarca si distribuie aplicatia Intersect de pe: iPhone App Store sau Android Google Play

Intersecteazate cu Intersect:
http://gointersect.com
http://facebook.com/intersectappLasă un răspuns

Site creat de