Uncategorized

Ultima zi în care poţi primi un bilet gratis la Untold Festival dacă donezi sânge

20229 415054942030034 1822484408202386469 n

UPDATE: „La CTS Cluj nu mai este spatiu de stocare a sangelui. Toti cei care au venit astazi sa doneze si nu vor mai putea, se pot intoarce pana vineri si isi vor primi biletul dorit. Se preiau datele doritorilor, iar pe baza listei realizate astazi, vor primi biletul de o zi gratuit in urma donarii” transmite echipa Untold Festival.

Astăzi este ultima zi în care persoanele care se află în Cluj-Napoca pot dona sânge în schimbul unui bilet gratuit la Untold Festival. La fel ca şi ieri, la Centrul de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca s-a format o coadă numeroasă de tineri. De exemplu, numai ieri s-au donat 57 de litri doar la Cluj-Napoca.

Programul de donare al centrului este de la 7:30 la 13:00, dar toate semnele spun că vom sta peste program!

Dacă nici astăzi nu reuşiţi să donaţi sânge mai aveţi o şansă. Până pe 24 iulie donatorii de sânge din centrele regionale și județene de transfuzii primesc reducere la Abonamentele UNTOLD dacă intră pe www.untoldfestival.com și completează formularul de donator.

Ideea organizatorilor de a oferi un bilet sau reducere la abonamente la Untold Festival le-a venit după ce s-au gândit cum să îl facă pe Dracula parte din povestea festivalului de la Cluj-Napoca. Astfel, aceştia au aflat că în România doar 1,7% din populaţie donează sânge. Din cauza acestui procent mic există o criză de sânge în spitale.

Prin urmare, datorită lui Dracula organizatorii Untold Festival au iniţiat campania „Pay with blood” şi au devenit primii din lume care au venit cu această idee: de a plăti intrarea la un festival de muzica cu sânge.

Cluj Paid With Blood Day 1Ne vedem de dimineață la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj?

Posted by Untold Festival on Monday, 20 July 2015

Joi 30 iulie, in prima zi de festival pe scena principala vor urca ATB, Dimitri Vegas & Like Mike. In a doua zi de festival vine randul celor de la Subcarpati, urmati de americanii WU-Tang Clan si Avicii. A treia zi de Untold ii aduce la Cluj-Napoca pe Patrice, John Newman, Tinnie Tempah si Armin van Buuren. Festivalul se va incheia cu show-ul oferit de David Guetta.

 Lasă un răspuns

Site creat de