Timp liber, Uncategorized

Ultimate Mudness, cursă prin noroi la Cluj-Napoca

Ultimate Mudness

Ultimate Mudness este o cursa inedita prin noroi si gropi pline cu apa. Cursa prin noroi „Ultimate Mudness” a ajuns la editia a III-a si se va desfasura la Cluj-Napoca pe 24 octombrie, de la ora 10, pe un teren din Someseni. Competitia se adreseaza celor care doresc sa se distreze activ, prin efort fizic si perseverenta, parcurgand 5 kilometri prin noroi impanziti cu 25 de obstacole.

Inscrierile se pot face pe site-ul Ultimate Mudness (www.ultimatemudness.ro/inscrieri).

Taxa de înscriere are următoarele valori, în funcţie de data la care se efectuează plata:
80 lei, dacă plata se face până la data de 30 septembrie;
100 lei dacă plata se face intre 1 – 15 octombrie;
120 lei dacă plata se face între 16 – 22 octombrie.

Pana in acest moment s-au inscris peste 230 de participanti.

„Ultimate Mudness este o cursă cu tine însuţi. O provocare la a-ţi depăşi limitele. O invitaţie la distracţie, alături de prieteni şi colegi.

Ultimate Mudness nu este un concurs. Nu contează în cât timp parcurgi traseul. Valorile sale sunt fairplay-ul, camaraderia, ajutorul reciproc, spiritul de echipă.

Ţi-ai dorit dintotdeauna o cursă prin noroi şi gropi cu apă, în care să depăşeşti diferite obstacole, prin propriile puteri sau alături de prieteni? Ultimate Mudness este ceea ce îţi doreşti! Înscrie-te la cea mai mare nebunie de până acum.

Aleargă alături de alte sute de participanţi pe traseul de 5 kilometri, târăşte-te prin apă şi noroi, escaladează ziduri şi piramide, caţără-te pe funii şi scări, sări peste foc, murdăreşte-te, strânge din dinţi şi râzi ca niciodată. Dovedeşte-ţi că poţi şi primeşte-ţi la final meritata medalie de Finisher. Cea care dovedeşte că ai voinţă, rezistenţă, spirit. Cea care îţi va amintiti mereu că ai trait experienţa Ultimate Mudness: sport, aventură, distracţie, echipă.

Ultimate Mudness- cursa care te face mai puternic, mai sigur pe tine, mai determinat să treci obstacolele vieţii.
Vino să te murdăreşti alături de noi!

Ultimate Mudness – Some Like It Dirty
http://ultimatemudness.ro/se arata in anuntul de pe pagina evenimentului.Lasă un răspuns

Site creat de