De Vazut

Ultimele zile de înscrieri pentru Startarium Pitch Day, competiția cu premii de 100.000 de euro

startarium

Au mai rămas câteva zile de înscrieri pentru Startarium Pitch Day, cea mai mare competiție din România dedicată startup-urilor, în urma căreia vor fi acordate premii în bani în valoare de 100.000 de euro, cu marele premiu având valoarea de 70.000 de euro.

Până pe data de 4 noiembrie pot aplica startup-uri din România care au cel puțin un an de funcționare și o vechime de maxim 3 ani.  De la industrii creative, IT, educație, sănătate, până la transport și logistică, resurse umane sau vânzări, se pot înscrie afaceri din orice domeniu de activitate.

În urma unei selecții care urmărește oportunitatea afacerii și potențialul ei de creștere, analiza

modelului de afacere precum și strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiară și sustenabilitatea pe termen lung, experiența și angajamentul echipei de management, vor fi selectate startup-urile prezente la Pitch Day, organizat pe 23 noiembrie, la Hotel Radisson Blu din București. Evenimentul este deschis publicului larg, care este invitat să participe și la o sesiune de panel-uri pe diferite teme de interes legate de antreprenoriat, susținute de profesioniști din lumea de business.

Finanțarea afacerii reprezintă, pentru majoritatea antreprenorilor, o provocare. Cu ajutorul Startarium Pitch Day încercăm să identificăm și să sprijinim acele startup-uri care au potențialul de a crește, de a deveni o referință atunci când vorbim de antreprenoriatul din România”, a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.

Conform barometrului afacerilor de tip startup din România realizat de EY în parteneriat cu Impact Hub, accesul la finanțare reprezintă unul dintre principalele obstacole în ceea ce privește lansarea și dezvoltarea unei afaceri în România.

Despre Startarium.ro

Startarium.ro oferă toate resursele necesare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri. Plecând de la cei trei piloni ai proiectului – învățare, testare și finanțare – platforma pune la dispoziția utilizatorilor o întreagă listă de facilități, printre cele mai importante fiind: o librărie video, unde antreprenorii pot învăța de la experți despre cum se construiesc afaceri sustenabile, interviuri inspiraționale cu o serie de antreprenori de succes, un laborator personal sub forma unui mediu de lucru și colaborare unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor împreună cu alți parteneri, colegi sau prieteni, articole și stiri din zona de business, evenimente din zona de business care pot ajuta la dezvoltarea rețelei profesionale și creșterea afacerii, o zonă dedicată în care antreprenorii pot interacționa cu mentori și investitori, în care pot cere feedback pentru planul lor de afaceri sau pentru alte subiecte.

Startarium.ro este o inițiativă Impact Hub cu sprijinul ING Bank.Lasă un răspuns

Site creat de