Social & Cultura

Un barbat s-a casatorit cu o pizza, deoarece iubirea dintre oameni "e prea complicata"

PAY Man Marries Pizza

Iti este foarte greu sa iti gasesti iubirea vietii? Pentru un tanar din Rusia a fost floare la ureche! Un rus, al carui nume nu a fost dat publicitatii, s-a saturat sa fie singur si s-a casatorit cu o pizza. Bizara ceremonie a avut loc intr-o pizzerie din orasul Tomsk, din partea central-sudica a Rusiei.

Ideea tanarului i-a venit dupa ce i-a auzit mereu pe prietenii lui ca se plangeau de relatiile amoroase. Astfel, acesta a luat ciudata decizie de a se casatori cu iubirea lui adevarata – mancarea.

La un moment dat am realizat ca jumatate din prietenii mei se plang de partenerii lor, in timp ce cealalta jumatate se plange de lipsa unor parteneri” a declarat rusul.

Mirele a declarat ca iubirea lui pentru mancare va dura mai mult decat iubirea pentru un om.

Pizza nu te va refuza niciodata si nici nu te va trada. Va spun sincer, o iubesc!” a adaugat proaspatul mire.

Autoritatile rusesti au refuzat, insa, ca mariajul sa fie inregistrat oficial la primarie. De asemenea, Biserica a refuzat cererea rusului de a face o ceremonie religioasa.

Cu toate acestea, proprietarul restaurantului i-a oferit rusului un certificat de casatorie si i-a oferit sotiei acestuia, adica pizzei, un voal pentru ca atmosfera de nunta sa fie cat mai normala.

O astfe de nunta bizara a avut a inceputul acestui an in SUA. O femeie, pe numele Linda, s-a casatorit cu un roller-coaster numit Bruce.

sursa: MirrorLasă un răspuns

Site creat de