Important, Timp liber

Un nou festival la Cluj. Beer Crafters – festivalul creatorilor de bere și delicatese culinare

Beer Crafters

Beer Crafters, cel mai mare festival al creatorilor de bere din Transilvania, vine în Cluj – Napoca.

Între 21 și 24 septembrie, evenimentul pregătește 4 zile pline de arome și produse de calitate, degustate în zone de relaxare, destinate să reproducă atmostera festivalurilor de bere internaționale, la care se adaugă ambianța autohtonă.

În cele 4 zile de festival, Alee Stadionului va primi peste 40 de mii de iubitori ai berii, gata să încerce preparatele Beer Crafters.

Printre delicatesele de pe mese se vor găsi peste 30 de tipuri de mâncare și nu mai puțin de 60 de sortimente de bere, toate acestea constituind produse care se diferențiază calitativ de cele industriale. Vor fi, de asemenea, amenajate zone pentru relaxare, iar, pentru familiile cu copii, va fi și o zonă dedicată celor mici.

Din cadrul festivalului nu va lipsi muzica de toate genurile, pentru a mulțumi nu doar papilele gustative, dar și urechile vizitatorilor.

Beer Crafters este un festival dedicat familiei, dând șansa fiecărui membru de a se bucura de activitățile evenimentului. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 18 ani, există zone pentru divertisment, unde aceștia pot încerca să joace golf sau să participe la alte competiții.

Adolescenților le este pregătit, în scop educativ, un workshop dedicat domeniului financiar, în cadrul căruia au șansa de a învăta cum anume să gestioneze o anumită sumă de bani. De asemenea, pentru plăcerea culinară a celor mici, vor fi preparate clătite, înghețată și se pot răcorii cu fresh-uri naturale.

Festivalul Beer Crafters dorește ca fiecare persoană, indiferent de vârstă, să se bucure de o atmosferă cât mai plăcută și de  toate specialitățile culinare.

20117062 1889910397996201 5495210726294226400 oLasă un răspuns

Site creat de