Din Oras, Important

Un nou protest la Cluj: „Toţi pentru justiţie”

Un nou protest la Cluj: "Toţi pentru justiţie"

Un nou protest s-a anunţat la Cluj-Napoca. Peste 2000 de persoane s-au arătat interesate de evenimentul „Cluj – Toţi pentru justiţie! Toţi cu încredere” care va avea loc duminică, de la ora 18, la „Clopot” pe strada Eroilor.

CE POȚI FACE?

1 Hai în stradă. Te simți revoltat, increzator ca vom reuși sau din contră, obosit și resemnat? HAI oricum! Stările trec, faptele rămân. Și ele sunt singurele care contează.

2 Contactează-ți parlamentarii și cere-le să respingă toate modificarile aduse legilor justiției. Sună-i! Scrie-le! Mergi în audiență! Pune accent pe senatori deoarece VOTUL FINAL pentru legile Justitiei se dă Luni, 18 Decembrie, la Senat! Efortul tau contează!

3. Scoate-ți din cap odată pentru totdeauna ,, Degeaba! Nu se schimbă nimic! Deja suntem în Dictatura!” Nu este nimic pierdut! ÎNCÂ. ÎNCĂ PUTEM SALVA TOTUL!

4. Informează-te și informează-i pe ceilalți! Găsești materiale foarte clare pe Corupția Ucide, Declic, Rezistența sau pe grupul local Umbrela Anticorupție Cluj” au transmis organizatorii protestului.Lasă un răspuns

Site creat de