Timp liber, Important

Un nou record la UNTOLD. Armin van Buuren a umplut Cluj Arena: „Nu m-am aşteptat niciodată să vină 70.000 de oameni să mă vadă pe mine, un tip de 40 de ani din Olanda” (VIDEO)

armin van buuren live protv

Armin Van Buuren i-a făcut, din nou, pe clujeni şi pe turiştii veniţi la Cluj să danseze până la răsărit, la cea de-a treia ediție Untold.

Îndrăgitul DJ olandez a urcat pe scenă la ora 03 şi a rămas uimit când a văzut că stadionul era deja plin. Forţele de ordine au declarat că înainte de show-ul lui Armin van Buuren, Cluj Arena a ajuns la capacitatea maximă, de 71.000 de oameni.

Armin a fluturat din nou steagul României şi le-a transmis festivalierilor că îi pare bine că se află din nou la Cluj: “Sunt super încântat de faptul că am fost din nou invitat la UNTOLD. I-am iubit din totdeauna pe fanii mei de aici din România„.

DJ-ul olandez şi-a prelungit şi în acest an setul, iar zeci de mii de fani l-au putut asculta până după răsărit, la ora 7:30. „Nu m-am aşteptat niciodată să vină 70.000 de oameni să mă vadă pe mine, un tip de 40 de ani din Olanda.” a adaugat DJ-ul.

Armin van Buuren a stat pe scenă aproape 5 ore, iar la finalul show-ului s-a închinat în semn de respect în fața participanților care au rămas până la ora 8 dimineața pe stadion și le-a spus în limba română “România, vă iubesc!”.Lasă un răspuns

Site creat de