Social & Cultura, Important

Un preot din Cluj produce ciocolată cu canabis (FOTO)

Un preot din Cluj produce ciocolată cu canabis

Dinu Criste, un preot din județul Cluj, comună Sâncraiu, şi-a deschis un mic atelier în care produce ciocolată cu canabis.

Cum se împacă asta cu meseria de slujitor al Domnului?

Păi, simplu, spune el. Ca preot, alină oamenii. În calitate de ciocolatier, vrea să le aducă zâmbetul pe buze, scrie Libertatea.ro.

Am scos pe piață, contrariind publicul, ciocolată cu canabis. Sună wow. Părintele face ciocolată cu canabis, dar în limba latină cannabis înseamnă cânepă.

Ciocolata produsă de noi e lipsită de acel THC (n.r. – tetrahidrocanabinol, fix substanța care oferă efecte psihoactivă) pe care îl speculează unii, am denumit-o așa doar ca un omagiu al limbii latine”, a declarat preotul pentru Libertatea.ro.

Preotul a povestit că ideea i-a venit la un pahar de vin, când alături de câțiva prieteni, și-a dat seama că românii parcă au uitat să mai zâmbească.

Dinu Criste și-a înscris proiectul de a extinde afacerea în emisiunea “Imperiul Leilor”, difuzată de PRO TV începând cu 12 februarie, unde a cerut finanțare pentru a mări producția de ciocolată.

 

sursa: Libertatea.ro

video: KanalD1 Comment

  1. Mi-ar fi placut si ciocolata cu cånepa…..cuvåntul canabis este suspect…mai ales pentru cei de la DIICOT, sau va sugerez denumirea de Canabi-s ( de la Cannabis Sativa adica canepa fara drog…. )…oricum va doresc mult succes

Lasă un răspuns

Site creat de