Uncategorized

Un profesor UBB ales în forul de conducere al European Accounting Association (EAA)

QS World University Rankings

Un profesor UBB ales în forul de conducere al European Accounting Association (EAA)

Începând cu luna mai 2016, comunitatea cercetătorilor și cadrelor didactice din domeniul contabilității care sunt afiliați instituțiilor academice din România va fi reprezentată în forul de conducere al European Accounting Association (EAA) de către un cadru didactic al UBB.

Mandatul de 3 ani va începe imediat după Adunarea Generală a European Accounting Association din acest an, care va avea loc la Maastricht. Ca urmare a procesului de alegere desfășurat în două etape distincte la nivelul asociației, a fost desemnat pentru poziția de Coordonator Național pentru România domnul conf.univ.dr. Răvan V. Mustață, cadru didactic al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Această asociație reunește cadrele didactice și cercetătorii din domeniul contabilității la nivelul Europei, stabilind o platformă reală pentru diseminarea rezultatelor cercetării contabile Europene, dar și pentru dezvoltarea abilităților de cercetare și predare a membrilor comunităților academice preocupați de sfera contabilității. De asemenea, EAA își propune să dezvolte relații cu alte asociații similare din spațiul internațional, respectiv autorități și instituții publice abilitate să activeze în procesul de reglementare a domeniului contabilității.Lasă un răspuns

Site creat de