Social & Cultura, Important

Un psiholog din judeţul Cluj oferă consiliere gratuită pentru persoanele speriate de coronavirus

Un psiholog din judeţul Cluj oferă consiliere gratuită pentru persoanele speriate de coronavirus

Citind știrile despre creșterea numărului de persoane infectate cu COVID19 voi face următoarele inferențe: o să mă infectez și eu, voi dezvolta afecțiuni extrem de grave și într-un final voi muri, sau, poate, cineva drag mie va păți acest lucru.

În urma acestor interpretări, voi ajunge să gândesc într-un final: „sunt sută la sută sigur că acest lucru se va întâmpla”, sau, „este groaznic să te îmbolnăvești și să mori”.

Consecințe ale acestui mod de gândire, vor fi, ca emoții: un nivel ridicat de anxietate, nesănătoasă, tristețe accentuată sau depresie, iar ca și comportamente: spălat compulsiv pe mâini de sute de ori pe zi, urmărit noutățile încontinuu fără a verifica neapărat sursele, gânduri permanente despre cum pot găsi o cale de scăpare.

Un mod nesănătos de abordare a acestui subiect, pe care, dacă l-ai adoptat, îți recomand să apelezi la serviciile unui psiholog, care să te ajute să îl schimbi.

Pot să o fac și eu, cu drag, în această perioadă, complet gratuit. Fă-ți curaj și apelează la serviciile mele, nici eu nu m-am născut învățată, am studiat mult ca să ajung să gândesc și să acționez corect, pentru a avea o bună sănătate mintală.

O simplă numire a emoțiilor face ca acestea să scadă în intensitate. Nu îți fie teamă să vorbești despre ceea ce simți, acest lucru este spre binele tău. Scăderea în intensitate a emoțiilor resimțite, atrage după sine relaxarea, reglarea organismului, inima va bate normal, vei reuși să respiri, corpul nu va mai tremura, mintea ta nu va mai crea scenarii catastrofale.

Sună chiar acum la 0736281810 pentru o programare. În această perioadă, serviciile sunt complet gratuite, având prioritate cadrele medicale, polițiștii, militarii, toți cei care nu pot sta în casă, pentru a se proteja.

Este o situație de viață, nu viața însăși, lucrurile vor reintra în normal la un momentdat, iar când se va întâmpla asta, va trebui ca tu să fii bine atât din punct de vedere fizic și cât și mintal.

Rămâi sănătos!


Psiholog Magdalena RusLasă un răspuns

Site creat de