Uncategorized

Un sportiv clujean a devenit dublu campion mondial la karate (FOTO)

panescu dorin dejeanul.ro campion mondial

Localitatea Koper din Slovenia a fost gazda primului Campionat Mondial de Karate UWK, un eveninent istoric in lumea artelor martiale, in conditiile in care a fost primul eveniment de acest gen, care a reunit karate-ul mondial din 3 mari ramuri (Karate Sportiv, Karate Traditional si Karate Contact) sub o singura umbrela.

Astfel, in perioada 12-18 octombrie, sportivi din 42 de tari s-au intrecut in maiestrie sportiva la probe de kumite kata si probe speciale atat la individual cat si la echipe.

Sportivul Panescu Dorin, care se antreneaza la CS Budokan Ryu a obtinut de doua ori titlul de Campion Mondial si a reusit performanta de a aduce acasa nu mai putin de 4 medalii, acesta fiind si numarul de probe la care a fost inscris.

Membru al lotului national de kumite cadeti, Panescu Dorin a obtinut doua medalii de aur si titlul de campion mondial la probele de kumite echipe rotativ si shibu sanbon, iar la categoriile de kumite individual cadeti -70kg si kumite individual cadeti Open, a reusit sa paseasca pe podium obtinand medalii de bronz.

Asadar, bilantul final al acestui campionat a fost 2 medalii de aur si 2 medalii de bronz.

Pe aceasta cale dorim de asemenea sa multumim tuturor celor implicati in sprijinirea performatei sportive in Dej, mai ales Consiliului Local Dej, D-lui Primar Morar Costan, dar si sponsorilor si colaboratorilor, fara de care aceste deplasari si obtinerea de performante sportive ar fi mult mai dificile” au declarat antrenorii Bogdan Savu si Paula Grosan.Lasă un răspuns

Site creat de