Sport

Un sportiv din judeţul Cluj a devenit dublu campion european la karate

În perioada 11-16 octombrie 2016, a avut loc Campionatul European de Karate WUKF aflat la ediţia a 8-a. Competiţia organizată sub egida World Union of Karate Do Federations a avut loc în Italia, mai precis în Montechiari.

Peste 1700 de sportivi din întreaga Europă au participat la acest eveniment, fiind cea mai mare competitie europeană de Karate WUKF a anului 2016.

Sportivul Pănescu Dorin din Dej (judeţul Cluj), membru al CS Budokan Ryu, a reprezentat România la această competiţie, reuşind să aducă acasă două medalii de aur la probe de kumite echipe sanbon respectiv rotativ.

Pregătirile în cadrul clubului continua mai ales că în 5 noiembrie urmează Ediţia I a Cupei Samvs ce va avea loc la Dej, CS Budokan Ryu fiind gazdă, iar în luna decembrie Cupa Campionilor Europeni, competiţie de nivel european cu tradiţie, organizată în fiecare an la Cluj Napoca sub egida World Union of Karate Do Federations, cu sprijinul FR Karate WUKF şi sub organizarea Clubului Sportiv Politehnica Cluj Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de